ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Live Streaming.20:15 Sakkari - Barty 0-2 sets (5-7,3-6) US Open Eastern European Time.

US Open: Sakkari fought back but was defeated by Barty

Maria Sakkari lost 7-5, 6-3 to Asley Barty and ended her US Open appearance in the third round of the tournament.


The US Open is also completed for Maria Sakkaris. Shack lost 7-5, 6-3 to Asley Barty, thus ending her run in the American Grand Slam in round three of the tournament.

Maria Sakkari had issues with her service, had 38 effortless errors for just 12 winners and so could do nothing more.

In the fight we had a great fight in the first set. Barty was looking for a quick break and succeeded in Sakkari's second service game and then Australia kept its lead to 3-1.

This did not deter Shak, who reduced her effortless mistakes and left Barty looking for a way to finish the race. This selection made effortless mistakes on the No2 side of the World Rankings and Sakkari managed to make the break and then lead 5-4. Barty's response was immediate and with three consecutive games won the first set.

The development in the second set was similar. Barty made the break this time in the fifth game set to take a 3-2 lead and then held her serve to make it 4-2. Shakari could not do anything further and the match ended with a new break from Barty to close out the match 7-5, 6-3.
===US Open: Η Σάκκαρη πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπάρτι

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από την Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο US Open στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το US Open Ολοκληρώθηκε και για την Μαρία Σάκκαρη. Η "Σακ" ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από την Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο αμερικανικό Grand Slam στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε θέματα με το σερβίς της, είχε 38 αβίαστα λάθη για μόλις 12 winners και έτσι δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω.

Στα του αγώνα μεγάλη μάχη είχαμε στο πρώτο σετ. Η Μπάρτι έδειχνε να ψάχνει το γρήγορο break και το πέτυχε στο δεύτερο service game της Σάκκαρη και στη συνέχεια η Αυστραλή κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1.

Αυτό δεν πτόησε την “Σακ” η οποία μείωσε τα αβίαστα λάθη της και άφησε την Μπάρτι να ψάχνει τρόπο να τελειώσει τα ράλι. Η επιλογή αυτή έφερε αβίαστα λάθη από τη μεριά του Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης και η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break και έπειτα να προηγηθεί με 5-4. Η απάντηση της Μπάρτι ήταν άμεση και με τρία διαδοχικά κερδισμένα games κατέκτησε το πρώτο σετ.

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο δεύτερο σετ. Η Μπάρτι έκανε το break αυτήν τη φορά στο πέμπτο game σετ, για να προηγηθεί με 3-2 και έπειτα κρατώντας το σερβίς της έκανε το 4-2. Η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια και το ματς έκλεισε με νέο break από την Μπάρτι για να κλείσει ο αγώνας με 7-5, 6-3.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου