ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Δανεικός στη Χόφενχαϊμ ο Λοκάντια

Loan to Hoffenheim on Lokandia

Hoffenheim has agreed with Brighton to acquire Jurgen Lokadia in the form of a one-year loan, and the transfer will be completed within a day.


Adam Zalai's departure for Mainz left Hoffenheim's attack empty. The void that the Kraighau team will fill with the acquisition of Jurgen Lockhandia from Brighton, as the reports from Germany say!

The 25-year-old striker will be acquired in the form of a loan from Brighton, who acquired him in the winter of 2018 from Eindhoven for € 17m for the following season.

The only thing left to complete the transfer of Lokadia is for the Dutch footballer to undergo medical examinations and then be announced by Hoffenheim. Something that will probably happen within the day…
===Δανεικός στη Χόφενχαϊμ ο Λοκάντια

Η Χόφενχαϊμ ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του Γιούργκεν Λοκάντια, με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού, ενώ η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. 

Η αποχώρηση του Άνταμ Ζάλαϊ για τη Μάιντς άφησε κενό στην επίθεση της Χόφενχαϊμ. Κενό το οποίο η ομάδα του Κράιχγκαου θα καλύψει με την απόκτηση του Γιούργκεν Λοκάντια από την Μπράιτον, όπως λένε τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία! 

Ο 25χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από την Μπράιτον, η οποία τον απέκτησε το χειμώνα του 2018 από την Αϊντχόφεν έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, για την επόμενη σεζόν. 

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λοκάντια, είναι να περάσει ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τη Χόφενχαϊμ. Κάτι που θα γίνει, πιθανότατα, εντός της ημέρας…
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου