ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

AΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Live Skcorer

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Ο Κολάσινατς θα χάσει τουλάχιστον οκτώ αγώνες της Premier League

ΚολάσινατςKolasinac's  will lose at least eight Premier League matches

Seed Collasinac's  will be out of action for at least 8-10 weeks due to injury to his left knee.
Arsenal blow for the absence of the Bosnian full-back.

Seed Kolasinac's injury to his friendly Arsenal with Chelsea last Wednesday proved to be serious. The 25-year-old Bosnian hit the left knee and will be out of action for at least 8-10 weeks.

The teammate of Papastathopoulos - Mavropanou clashed with Chelsea's Moose, underwent a knee injury and showed a knee injury.

Colliss, in addition to the eight games he will lose in the Premier League, will not be present in the first two games of the Europa League.
===Ο Κολάσινατς θα χάσει τουλάχιστον οκτώ αγώνες της Premier League

Ο Σέαντ Κολάσινατς θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8-10 εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Πλήγμα για την Άρσεναλ η απουσία του Βόσνιου φουλ μπακ.

Ο τραυματισμός του Σέαντ Κολάσινατς στο φιλικό της Άρσεναλ με την Τσέλσι την περασμένη Τετάρτη αποδείχθηκε σοβαρός. Ο 25χρονος Βόσνιος χτύπησε στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8-10 εβδομάδες.

Ο συμπαίκτης των Παπασταθόπουλου - Μαυροπάνου συγκρούστηκε με τον Μόουζες της Τσέλσι, υποβλήθηκε σε μαγνητική και φάνηκε η ζημιά στο γόνατο.


Ο Κολάσιντς εκτός από τα οκτώ ματς που θα χάσει στην Premier League, δεν θα είναι παρών ούτε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Europa League.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου