ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Στην Ντόρτμουντ ο Πάκο Αλκάθερ

In Dortmund Paco Alkather

Barcelona has announced an agreement with Dortmund to concede the Spanish striker, Paco Alkather, (originally) in the form of a loan.


The BvB will pay Barcelona 2m euros for the rent and cover the 24-year-old's salary, which in the summer of 2016 cost 30 million to the Catalans to get him out of Valencia. Dortmund will have to pay to Barcelona 23 million to make her own with a regular transcript and will give her 5% if she sells him in the future. Alcatel played in 50 games in all the Blaugrana events, won 15 goals and won four titles.
===Στην Ντόρτμουντ ο Πάκο Αλκάθερ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού, Πάκο Αλκάθερ, [αρχικά] με τη μορφή δανεισμού.

Η BvB θα πληρώσει στην Μπαρτσελόνα 2 εκατ. ευρώ για το ενοίκιο και θα καλύψει τον μισθό του 24χρονου, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 κόστισε 30 εκατ. στους Καταλανούς για να τον πάρουν από την Βαλένθια. Η Ντόρτμουντ θα πρέπει να πληρώσει στην Μπαρτσελόνα 23 εκατ. για να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή και θα της δώσει το 5% σε περίπτωση που τον πουλήσει στο μέλλον. Ο Αλκάθερ έπαιξε σε 50 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Blaugrana, έτυχε 15 γκολ και κατέκτησε τέσσερις τίτλους.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου