ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Άλλους κοιτάζουν Νταμπίζας και Δώνης

Others look at Dabiza and the Donis

The names of Traore and Diabied are old cases, with Panathinaikos' men looking at other players for the attack.


With time pushing a lot longer as the transcription period ends on Friday, Nikos Dabizas and Giorgos Doni are pushing for the completion of the one and only transcription that Panathinaikos can do.

This, as is well known, will be about the position of the aggressor, with the names of Lasina Traore and Sheikh Diabate, to see the light of publicity on Tuesday.

However, the 28-year-old Ivorian of Monaco, as well as the 30-year-old striker from Mali of Osmanlispore, are old cases, as both have long been proposed to the "greens" who are low on the list of candidates.

Their priorities are different, as the efforts of Panathinaikos' technical director have focused on other occasions.
===Άλλους κοιτάζουν Νταμπίζας και Δώνης

Τα ονόματα των Τραορέ και Ντιαμπιτέ είναι παλιές περιπτώσεις, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάζουν άλλους παίκτες για την επίθεση.

Με τον χρόνο να πιέζει πλέον αρκετά, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή, Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης φορτσάρουν για την ολοκληρώσης της μίας και μοναδικής μεταγραφής που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Αυτή, όπως είναι γνωστό, θα αφορά την θέση του επιθετικού, με τα ονόματα των Λασινά Τραορέ και Σεΐχ Ντιαμπατέ να βλέπουν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Τόσο ο 28χρονος Ιβοριανός της Μονακό όμως, όσο και ο 30χρονος στράικερ από το Μάλι της Οσμάνλισπορ είναι παλιές περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι έχουν προταθεί εδώ και καιρό στους «πράσινους», οι οποίοι τους χαμηλά στην λίστα των υποψηφίων.


Οι προτεραιότητές τους είναι άλλες, καθώς οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου