Live Skcorer

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Live Streaming.14:00 Europa League Draw Eastern European Time

Article CoverDating with Chelsea and AC Milan for PAOK and Olympic!

Zoric draw for PAOK and Olympiacos in the Europa League: With Chelsea, Bate, Vindi the "Bichengo", with AC Milan, Betis and Dundelanz the "red-white".

The shepherd had fun and brought PAOK and Olympiacos to the behemoths they heard in the name of Chelsea and AC Milan respectively. Indeed, the Reds have been quite unlucky to the rival from the third group of capacities as they will find Spanish Real Betis opposite them. Their group is complemented by the cousin Duvolent from Luxembourg.

For his part, the Bicentennial of the North will find Betis Borisov from Belarus and Viyti from Hungary, who was eliminated from AEK at the Champions League playoff. The exact race schedule is expected to be known in the next few hours.

It is recalled that Milan was drawn last year to the AEK club in the Euroleague with the two games between them ending in a draw (0-0). PAOK fought again with a team from Belarus in the 2014/15 season when he found Dynamo Minsk against him, which he defeated twice.

As for the Cypriot teams AEK Larnaca was drawn to the first group with Leverkusen, Lundogorec and Zurich, while Apollo Limassol in the eighth group with Lazio, Marseille and Eindhracht Frankfurt.

Group games will take place on 20 September, 4 October, 25 October, 8 November, 29 November and 13 December in two different time zones at 19:55 and 22:00.

the 12 Europa League teams:

Group 1: Leverkusen (Germany), Ludogorec (Bulgaria), Zurich (Switzerland), AEK Larnaca (Cyprus)

Group 2: Salzburg (Austria), Celtic (Scotland), Leipzig (Germany), Rosenborg (Norway)

Group 3: Zenit St. Petersburg (Russia), Copenhagen (Denmark), Bordeaux (France), Slavia Prague (Czech Republic)

Group 4: Anderlecht (Belgium), Fenerbahce (Turkey), Dinamo Zagreb (Croatia), Spartak Trnava (Slovakia)

Group 5: Arsenal (England), Sporting Lisbon (Portugal), Karabag (Azerbaijan), Worskla Poltava (Ukraine)

Group 6: Olympiacos (Greece), Milan (Italy), Betis (Spain), Duvolentz (Luxembourg)

7th group: Villarreal (Spain), Rapid Vienna (Austria), Spartak Moscow (Russia), Rangers (Scotland)

Group 8: Lazio (Italy), Marseille (France), Eintracht Frankfurt (Germany), Apollo Limassol (Cyprus)

9th group: Besiktas (Turkey), Genk (Belgium), Malmö (Sweden), Sarpsborg (Norway)

Group 10: Sevilla (Spain), Krasnodar (Russia), Standard Liege (Belgium), Akhsarspor (Turkey)

Group 11: Dynamo Kiev (Ukraine), Astana (Kazakhstan), Ren (France), Jablonec (Czech Republic)

Group 12: Chelsea (England), PAOK (Greece), BATE Borisov (Belarus), Vienti (Hungary)

====Ραντεβού με Τσέλσι και Μίλαν για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ζόρικη κλήρωση για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Europa League: Με Τσέλσι, Μπάτε, Βίντι ο «Δικέφαλος», με Μίλαν, Μπέτις και Ντούντελανζ οι «ερυθρόλευκοι».

Η κληρωτίδα είχε… κέφια και έφερε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κόντρα στα μεγαθήρια που ακούν στο όνομα Τσέλσι και Μίλαν αντίστοιχα. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν αρκετά άτυχοι και στον αντίπαλο από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας καθώς θα βρουν απέναντί τους την ισπανική Ρεάλ Μπέτις. Το γκρουπ τους συμπληρώνει η σταχτοπούτα Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει πέραν των Άγγλων ακόμα απέναντί του την Μπάτε Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία και την Βίντι από την Ουγγαρία που αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως η Μίλαν είχε κληρωθεί πέρσι στον όμιλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ με τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους να τελειώνουν ισόπαλα (0-0). Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ξανά με ομάδα από την Λευκορωσία την σεζόν 2014/15 όταν βρήκε απέναντί του την Ντινάμο Μινσκ, την οποία και νίκησε δύο φορές.

Σε ό,τι αφορά τις κυπριακές ομάδες κληρώθηκαν η μεν ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο όμιλο με Λεβερκούζεν, Λουντογκόρετς και Ζυρίχη, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού στον όγδοο όμιλο με Λάτσιο, Μαρσέιγ και Αϊντράχτ Φρανκφούρτης.

Τα παιχνίδια των ομίλων θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου, 25 Οκτωβρίου, 8 Νοεμβρίου, 29 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας, στις 19:55 και στις 22:00.

ναλυτικά οι 12 όμιλοι του Europa League:

1ος όμιλος: Λεβερκούζεν (Γερμανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Ζυρίχη (Ελβετία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)

2ος όμιλος: Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Σέλτικ (Σκωτία), Λειψία (Γερμανία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

3ος όμιλος: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Κοπεγχάγη (Δανία), Μπορντό (Γαλλία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

4ος όμιλος: Άντερλεχτ (Βέλγιο), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία)

5ος όμιλος: Άρσεναλ (Αγγλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία)

6ος όμιλος: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Μίλαν (Ιταλία), Μπέτις (Ισπανία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

7ος όμιλος: Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία), Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία), Ρέιντζερς (Σκωτία)

8ος όμιλος: Λάτσιο (Ιταλία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)

9ος όμιλος: Μπεσίκτας (Τουρκία), Γκενκ (Βέλγιο), Μάλμε (Σουηδία), Σαρπσμπόργκ (Νορβηγία)

10ος όμιλος: Σεβίλλη (Ισπανία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Ακχισαρσπόρ (Τουρκία)

11ος όμιλος: Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Αστάνα (Καζακστάν), Ρεν (Γαλλία), Γιάμπλονετς (Τσεχία)

12ος όμιλος: Τσέλσι (Αγγλία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία), Βίντι (Ουγγαρία) 
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου