ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

«Ο Αϊντάρεβιτς θα μείνει στην ΑΕΚ»

Article Cover"The Aintarevic's will stay in AEK"

Astrid Aidarevic's manager spoke to Sweden about Gothenburg's interest, but argued that the player would remain in the Union.


Miro Jaganic made statements at expressen.se and stressed: "What is written in the Greek and Albanian Messiah is wrong. Astur does not go to Gothenburg, but stays in AEK. It's definite. Gothenburg came up with a great proposition both athletic and economical.

The club could do nothing more, but all the pieces of the puzzles did not fit in and that is related to things in Greece. We spoke with Mats (sports manager) and Poy (coach), and Astrit could imagine coming to Gothenburg, he likes football played by Poya. "

We remind that Ehdharevich is out of plan by AEK. It is clear that he is not counted by Marinos Ouzounidis and remains to be seen what his future will be. Perhaps his spokesman's statements are also a pressure move, since the quote about the ... pieces of jigsaw that have not been stuck, probably concerns the player's desire for the Union to cover the difference in his contract with that proposed by Gothenburg.
===«Ο Αϊντάρεβιτς θα μείνει στην ΑΕΚ»

Ο μάνατζερ του Άστριτ Αϊντάρεβιτς μίλησε στη Σουηδία για το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ, αλλά υποστήριξε οτι ο παίκτης θα παραμείνει στην Ένωση.

Ο Μίρο Γιάγκανιατς έκανε δηλώσεις στην expressen.se και τόνισε: «Αυτό που γράφεται στα ελληνικά και τα αλβανικά Μέσα είναι λάθος. Ο Άστριτ δεν πάει στην Γκέτεμποργκ, αλλά μένει στην ΑΕΚ. Είναι οριστικό. Η Γκέτεμποργκ ήρθε με μια σπουδαία πρόταση τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά.

Το κλαμπ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο, όμως όλα τα κομμάτια του παζλ δεν μπήκαν στη θέση τους και αυτό σχετίζεται με πράγματα στην Ελλάδα. Μιλήσαμε με τον Ματς (αθλητικό διευθυντή) και τον Πόγια (προπονητής) και ο Άστριτ θα μπορούσε να φανταστεί το να έρθει στην Γκέτεμποργκ, του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Πόγια».


Θυμίζουμε ότι ο Αϊντάρεβιτς έχει τεθεί εκτός πλάνων από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του. Ίσως οι δηλώσεις του εκπροσώπου του να αποτελούν και μια κίνηση πίεσης, αφού η ατάκα για τα... κομμάτια του παζλ που δεν κόλλησαν, πιθανώς αφορά επιθυμία του παίκτη να καλύψει η Ένωση τη διαφορά του συμβολαίου του σε σχέση με αυτό που του προτάθηκε από την Γκέτεμποργκ.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου