ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Προλαβαίνει μάλλον την ΑΕΚ ο Ντσαμ

It's probably AEK that Dachs is coming up

Celtics are optimistic that the French midfielder Olivier Dachs will overcome his injury and will be able to fight Wednesday against AEK.


Damsm is a valuable unit in the hands of Brendan Rogers in the Celtic midfield area and his presence in the Wednesday match with AEK is very important for Bhoys.

The French midfielder left a wounded Saturday's Liverpool match with a problem in the ankle and his participation is doubtful.

However, in the last few hours the injury is improving and Celtic is optimistic that it will prevent Wednesday's game against AEK.

Still not 100% sure, but all reports say Dacham is most likely to overcome the problem and fight.
===Προλαβαίνει μάλλον την ΑΕΚ ο Ντσαμ

Στη Σέλτικ είναι αισιόδοξοι ότι ο Γάλλος μέσος Ολιβιέ Ντσαμ θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ντσαμ αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα στα χέρια του Μπρένταν Ρότζερς στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Σέλτικ και η παρουσία του στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική για τους Bhoys.

Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το σαββατιάτικο ματς με τη Λίβινγκστον με πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το τραύμα παρουσιάζει βελτίωση και στη Σέλτικ είναι αισιόδοξοι πως θα προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.


Ακόμα δεν είναι 100% βέβαιο, ωστόσο όλα τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο ότι το πιο πιθανό είναι ο Ντσαμ να ξεπεράσει το πρόβλημα και να αγωνιστεί.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου