ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Έβερτον: Τέλος ο Αλαρντάις και... τώρα Μάρκο Σίλβα

Article CoverEverton: Finally, Alarndays and ... now Mark Silva

Everton's technical leadership is behind Sam Alardays, with Mark Siva now being the favorite to replace him in the English club.


The 64-year-old coach found himself on the bench last November, despite his announcement of his withdrawal in the autumn of 2017, with Everton choosing him as the successor to the official David Anworth, who in turn was called to replace Ronald Kumman.

Now he is expected to lead the Liverpool team in the coming season, with Marco Silva being the absolute favorite in a "marriage" that can come a few months late.

===Έβερτον: Τέλος ο Αλαρντάις και... τώρα Μάρκο Σίλβα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις, με τον Μάρκο Σίλβα πλέον να είναι το φαβορί να τον αντικαταστήσει στον αγγλικό σύλλογο.

O 64χρονος προπονητής βρέθηκε στον πάγκο των «ζαχαρωτών» τον περασμένο Νοέμβριο, παρά το γεγονός πως είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του το φθινόπωρο του 2017, με την Έβερτον να τον επιλέγει ως διάδοχο του υπηρεσιακού Ντέιβιντ Άνσγουορθ, που με την σειρά του είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Ρόναλντ Κούμαν.

Πλέον, αναμένεται ο εκλεκτός να οδηγήσει την ομάδα του Λίβερπουλ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Μάρκο Σίλβα να είναι το απόλυτο φαβορί, σε έναν «γάμο» που μπορεί να έρθει με λίγους μήνες καθυστέρηση.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου