ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Φαβορί ο Ουζουνίδης, αουτσάιντερ ο Μιλόγεβιτς

The favorite Ouzounidis, the underdog Milojevic

Marinos Ouzounidis is the first favorite to take over AEK, but Vladan Milojevic is among the candidates.


Ouzounidis is a personal choice of D. Melissanidis for the succession of Manolo Jimenez as he appreciates his work in Panathinaikos. The Greek technician will have an appointment in the day with the administrative leader of AEK and perhaps this is happening right now.

From this point on, Mieljevic, who took the Serbian championship with Serbia, has the experience of being a coach and a player from Greece, and is a proposal by Nikos Lyberopoulos, with blessings and Dusan Bajevic.

Naturally there are other names on the list, as coaches are always suggested.
===Φαβορί ο Ουζουνίδης, αουτσάιντερ ο Μιλόγεβιτς

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την ΑΕΚ, όμως ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Ουζουνίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Δ. Μελισσανίδη για την διαδοχή του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς εκτιμά την δουλειά του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ραντεβού μέσα στην ημέρα με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και ίσως αυτό λαμβάνει χώρα και αυτή την στιγμή.

Από εκεί και πέρα στην λίστα βρίσκεται και ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος πήρε πρωτάθλημα στην Σερβία με τον Ερ. Αστέρα, έχει εμπειρία ως προπονητής και παίκτης από την Ελλάδα και αποτελεί πρόταση του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τις ευλογίες και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Φυσικά στην λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα καθώς συνεχώς προτείνονται προπονητές.
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου