ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ερχεται Αθήνα ο Δώνης, βλέπει Νταμπίζα και αποφασίζει

Comes the Athens Donis sees Dabizas and decides

The duration of the contract is the key to reaching a Panathinaikos and the Copenhagen agreement as the difference in the financial does not seem unbearable.
In Athens on Wednesday the Greek technician is preparing an appointment with Dabiza. All relevant reporting.

The next two days will be the most crucial for the collaboration between George Doni and Panathinaikos.

The Greek technician will be on Wednesday in Athens to upgrade his training diploma and then will have a permanent contact with Panathinaikos technical director Nikos Dabiza.

His manager gave him on Tuesday all the details of the meeting with the Panathinaikos administration which was not encouraging.

As we informed you early on Monday, the Board and its partners want a one-year contract so that the terms of the cooperation are discussed on new bases from time to time.

Panathinaikos proposed at least two years in a row. This steppe must be overcome.

The difference in the economic one does not seem unbearable, as long as the two sides find it at the time of the contract.

The Board is expected to give its final answer by the end of the week, always focusing its antennas on the outside.
===Ερχεται Αθήνα ο Δώνης, βλέπει Νταμπίζα και αποφασίζει

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι το κλειδί για να φτάσουν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Δώνης καθώς η διαφορά στο οικονομικό δεν μοιάζει αγεφύρωτη. Στη Αθήνα την Τετάρτη ο Ελληνας τεχνικός, ετοιμάζεται ραντεβού με Νταμπίζα. Ολο το σχετικό ρεπορτάζ.

Tα επόμενα δύο 24ώρα θα είναι τα πλέον κρίσιμα για τη συνεργασία του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ελληνας τεχνικός θα βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα για να την αναβάθμιση του προπονητικού του διπλώματος και εν συνεχεία θα έχει δια ζώσης επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα.

Ο μάνατζέρ του του έδωσε την Τρίτη όλα τα αναλυτικά στοιχεία της συνάντησης με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία δεν ήταν ενθαρρυντική.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από τη Δευτέρα άλλωστε, ο Δώνης και οι συνεργάτες του επιθυμούν μονοετές συμβόλαιο έτσι ώστε οι όροι της συνεργασίας να συζητηθούν σε νέες βάσεις από του χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε τουλάχιστον κλειστό διετές. Αυτός ο σκόπελος πρέπει να ξεπεραστεί.

Η διαφορά στο οικονομικό που όντως υπάρχει δεν μοιάζει αγεφύρωτη, αρκεί να τα βρουν οι δύο πλευρές στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.


Ο Δώνης αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχοντας πάντα στραμμένες τις κεραίες του και στο εξωτερικό.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου