ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Παϊρόζ, συναντά τον Αλαφούζο!

Article CoverOn Friday in Athens, Paizz, meets Alafuzos!

Paiz Pyongsang arrives on Friday in Athens with his son in order to be briefed on the course of financial control and will have a meeting with Giannis Alafouzos.


On Friday, Pairoz Piemonces will be in Athens, on his second arrival in our country within a week!

The Thai businessman will have his son who is a member of Empire Asia and deals with football, and the information indicates that he is destined for a post at Panathinaikos FC, in case of course the Asian consortium acquires the majority of the club's shares.

The main reasons for the arrival of Paizro in Athens are to keep up-to-date on the course of financial control, which is expected to end five days earlier than June 15th.

The Pyongyad agenda also includes a meeting with Yiannis Alafousos, probably on the same day he arrives in our country.
===Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Παϊρόζ, συναντά τον Αλαφούζο!

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα μαζί με τον γιο του προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία του οικονομικού ελέγχου, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την Παρασκευή θα βρίσκεται τελικά στην Αθήνα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, στη δεύτερη άφιξή του στη χώρα μας σε διάστημα μίας εβδομάδας!

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έχει μαζί του τον γιο του που αποτελεί μέλος της Empire Asia και ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον προορίζει για πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε περίπτωση φυσικά που το ασιατικό κονσόρτσιουμ αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου.

Οι βασικοί λόγοι της άφιξης του Παϊρόζ στην Αθήνα είναι να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία του οικονομικού ελέγχου, για τον οποίο ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί πέντε ημέρες νωρίτερα (10 Ιουνίου) από την προβλεπόμενη στο MoU ημερομηνία (15 Ιουνίου).


Στην ατζέντα του Πιεμπονγκσάντ εμπεριέχεται και συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, πιθανότατα την ίδια ημέρα της άφιξής του στη χώρα μας.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου