ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Πρώτο βήμα για Αρίας η Γιουβέντους

First step Arias Juventus

Juventus makes the first appointment with the player who can become her new right back, Santiago Aria of PSV.


The 26-year-old Colombian is expected in Turin and a meeting with the Bianconeri people is planned for the first time. The official lady does not confirm that she is talking to the player, but this may be the first step in translating the ace from Medeigin to Juventus. As reported in the Sky Italia report, the two sides will have a new meeting after ten days to see if there is a suitable ground to complete transcription.
===Πρώτο βήμα για Αρίας η Γιουβέντους

Πρώτο ραντεβού κάνει η Γιουβέντους με τον παίκτη που μπορεί να γίνει ο νέος της δεξιός μπακ, τον Σαντιάγο Αρίας της PSV.


Ο 26χρονος Κολομβιανός αναμένεται στο Τορίνο και έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους των Bianconeri για πρώτη φορά. Η επίσημη Κυρία δεν επιβεβαιώνει ότι μιλά με τον παίκτη, όμως αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για τη μεταγραφή του άσο από το Μεδεγίν στην Γιουβέντους. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Sky Italia, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση ύστερα από δέκα μέρες για να διαπιστωθεί αν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου