ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Κοντά στην Εβερτον ο Μάρκο Σίλβα!

Near Everton Marco Silva!

Marko Silva is very close to Everton and next week is expected to announce the deal with "Sweets".


Sam Alaray is past Everton and according to Sky Sports, Mark Sylva will be his successor. The list of "Sweets" is great, but the owner of the team, Farhad Moshi, thinks the Portuguese technician is the ideal to sit on the bench! Indeed, he has allegedly offered him a multi-year contract so that his presence in "Sweets" coincides with the new state-of-the-art stage (Bramley Moore Dock) in which Everton will ... move to the 2022-2023 season.
===Κοντά στην Εβερτον ο Μάρκο Σίλβα!

Πολύ κοντά στην Εβερτον βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το deal με τα «Ζαχαρωτά». 


Ο Σαμ Αλαρνταϊς αποτελεί παρελθόν από την Εβερτον και σύμφωνα με το Sky Sports, ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο διάδοχός του. Η λίστα των «Ζαχαρωτών» είναι μεγάλη, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαρχάντ Μοσιρι θεωρεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο ιδανικός για να κάτσει στον πάγκο! Μάλιστα, φέρεται να του έχει προσφέρει πολυετές συμβόλαιο, ώστε η παρουσία του στα «Ζαχαρωτά» να συμπέσει με το νέο υπερσύγχρονο στάδιο (Bramley Moore Dock) στο οποίο θα... μετακομίσει η Εβερτον τη σεζόν 2022-2023.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου