ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ο τελευταίος ξένος διαιτητής “έδιωξε” Λουτσέσκου

The last foreign referee "expelled" Loutsescu

He sees a foreign referee and ... the PAOK coach, Razvan Loutsescu, spits his wrist.
The Romanian has experienced a phenomenon in the past ... Borblanc and he did not get out of it with a double loss.

For Ravan Lutscu, the final 12 May cup is the second in his career as a coach in which the referee comes from another country. And it is certain that he wishes this time the final will not have the end of the previous one.

In the 2011-12 season, Ravan Lutscheu led for the third time in his coaching career, Rapid Bucharest in Romania's final cup. Referee of the final between Rapid and Dinamo was the Italian, Daniele Orsato.

At the Nacional Arena in Bucharest, Dinamo won 1-0 at Rapid, with the match being the last of Rasvan Lutscheu on the team's bench as he finished his contract.
===Ο τελευταίος ξένος διαιτητής “έδιωξε” Λουτσέσκου

Βλέπει ξένο διαιτητή και... φτύνει τον κόρφο του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος έχει ζήσει στο παρελθόν φαινόμενο... Μπορμπαλάν και δεν του βγήκε σε καλό με διπλή απώλεια.

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο τελικός κυπέλλου της 12ης Μαΐου είναι ο δεύτερος στην καριέρα του ως προπονητής στον οποίο ο διαιτητής προέρχεται από άλλη χώρα. Και το σίγουρο είναι πως εύχεται αυτή τη φορά ο τελικός να μην έχει την κατάληξη του προηγούμενου.

Τη σεζόν 2011-12, ο Ράζβαν Λουτσέσκου οδήγησε για τρίτη φορά στην προπονητική καριέρα του την Ραπίντ Βουκουρεστίου σε τελικό κυπέλλου Ρουμανίας. Διαιτητής του τελικού ανάμεσα στην Ραπίντ και την Ντινάμο ήταν ο Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο.


Στην “Νασιονάλ” Αρένα του Βουκουρεστίου, η Ντινάμο επικράτησε με 1-0 της Ραπίντ, με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι και η τελευταία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου