ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Την Τρίτη αποφασίζει το Δ.Σ. του Απόλλωνα Σμύρνης για Αλμπάνη

On Tuesday, the Board of Directors decides. of Apollon Smyrnis for Albanis

The Board of Trustees (15/5) will decide on Apollo Smyrni which team will be assigned to Christos Albanis.


AEK may have the first say about acquiring Christos Albany, but Apollo Smyrna's final decision to give the young footballer will be decided on Tuesday (15/5) at the board of the team where the planning for the new year.

A day earlier, on Monday, team management will have a meeting with club fans to discuss club affairs.

"The meeting will take place at the trophy room of the" George Kamaras "stadium on Monday, at 19:00, the regular annual meeting of Apollon Smyrni's administration with the fans of the team.

Also, the Board of Directors will meet on Tuesday. of the Apollo Smyrna FC to deal with the planning ahead of the new season, and the proposals for the football player, Christos Albani, will be discussed. "
===Την Τρίτη αποφασίζει το Δ.Σ. του Απόλλωνα Σμύρνης για Αλμπάνη

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (15/5) θα αποφασίσουν στον Απόλλωνα Σμύρνης σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη αλλά η τελική απόφαση του Απόλλωνα Σμύρνης για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα αποφασισθεί την Τρίτη (15/5) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας εκεί όπου θα γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Μια μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα, η διοίκηση της ομάδας θα έχει συνάντηση με τους φιλάθλους του συλλόγου για να συζητήσουν για τα θέματα του συλλόγου.

"Την προσεχή Δευτέρα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, ετήσια συνάντηση μελών της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλάθλους της ομάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».


Επίσης, την Τρίτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν ενώ θα συζητηθούν και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλμπάνη".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου