ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μπεργκ: "Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα"

http://edoelos.blogspot.gr/ Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα. "Τα λάθη των διαιτητών είναι διαφορετικά και περίεργα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να "αποδράσει" με τους τρεις βαθμούς από τα Πηγάδια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης, χάρη σε γκολ του Ράσμους Τελάντερ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη, με τον Μάρκους Μπεργκ να κάνει λόγο για περίεργα λάθη, μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday":
"Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα, που δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν θέλω να πω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Ο διαιτητής μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, όμως υπάρχουν και πράγματα που μας προβληματίζουν", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
"Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως και οι παίκτες. Όμως κάποιες φορές τα λάθη είναι διαφορετικά και περίεργα. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, ξέρουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, για να δείξουμε σε όλους πως δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Αυτό θέλουμε".
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου