ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κυπελλο Λακωνιας 3η φαση.Γηπεδο Λογγανικου Α.Ο. Λογγανικου-Ευρωτας Ελους 0-4 ημιχρ.0-0

http://edoelos.blogspot.gr/
Στο 30' σε πασα του Roncea Madalin ο Τζαμουρης Νικ. απο θεση για γκολ σουταρε λιγο αουτ.
-Στο 46' δυο διαδοχικα σουτ του Roncea Madalin  μεσα απο την περιοχη η μπαλα βρηκε στα ποδια αμυντικων των γηπεδουχων οι οποιοι γλιτωσαν την παραβιαση της εστιας τους.

-Στο 56' σε λακτισμα των γηπεδουχων ο διαιτητης Γιαννοπουλος εδειξε την 2η κιτρινη καρτα και στη συνεχεια την κοκκινη.
-Στο 58' ο Roncea Madalin μπηκε μεσα στην περιοχη του Α.Ο. Λογγανικου και δεν ειχε κανενα προβλημα να πλασαρει τον νεαρο τερ/κα κανοντας το 0-1.
-Στο 62' εγινε λαθος λιγο εξω απο την περιοχη απο τους παιχτες του Ευρωτα,εκει εγινε κατοχος της μπαλας παιχτης των γηπεδουχων αλλα στο πλασε που εκανε απεκρουσε με τα ποδια ο τερ/κας του Ευρωτα Μαντζιος Αλεξ.,που σημερα εκανε την πρωτη του επισημη εμφανιση με τα χρωματα του Ευρωτα.
-Στο 63' απο πασα του Roncea Madalin ο Τζαμουρης Ν. απο καλη θεση δεν επιασε σωστα το σουτ και η μπαλα εφυγε ψηλα αουτ.
-Στο 65' αντιστραφηκαν οι ρολοι  των δυο παραπανω παιχτων και ο Roncea Madalin δεχομενος την μπαλα στα πλαγια και πισω απο την πλατη των αμυντικων με δυνατο σουτ εστειλε την μπαλα στα διχτυα και εκανε 0-2.
-Στο 74' ο Μπεκελης εδωσε πασα στην καρδια της αμυνας των γηπεδουχων,εκει εφυγε ο Τζαμουρης Νικος και ευκολα εκανε το 0-3.
-Στο 85'  απο πασα που εγινε απο το κεντρο προς τα πλαγια και κοντα στην γραμμη του αουτ(αν μπορουμε να πουμε οτι υπαρχει καποια γραμμη του πλαγιου αουτ σε μια αποσταση μονο ενος μετρου απο τη μεγαλη περιοχη...αυτο το εχουμε δει..ομως οχι και εστιες τυπου τοιχου μιας παλιας εποχης ολα ειναι μια εμπειρια...θα τα γραφουμε...εστω κι αν αυτα τα βλεπει μονο ενας...),οπου εκει βρεθηκε ο Αλιμπαλης Γιωργος που με δυνατο σουτ δεν αφησε κανενα περιθωριο στον τερ/κα να αντιδρασει και εκανε το τελικο 0-4.
-Ο Ευρωτας Ελους χωρις να καταβαλει πολλες δυναμεις απο οτι φανηκε σε αυτη τη μια ωρα παιχνιδιου που ειδαμε...ασφαλως δεν θα ειχε κανενα προβλημα να περασει στην επομενη φαση του κυπελλου ακομα και εαν οι γηπεδουχοι επαιζαν εως το τελος του αγωνα με 11 παιχτες.Ο Σταυρος Μανιατης αλλαξε μεσα σε αυτη την ωραπολλα σχηματα και θεσεις παιχτων μεσα στο γηπεδο(που ειδαμε και λογικα και υπολοιπα λεπτα δεν προλαβαμε..).Τωρα απλα θα περιμενει τον αντιπαλλο του που θα ειναι ενας εκ των, Αστερα Βλαχ.ή Ατρομητου Συκιας παλι εκτος εδρας. 
-ΣΥΝΘΕΣΗ:ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ( πρωτη επισημη εμφανιση),ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΑΝ.,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ,ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,ΜΠΕΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔ.,NICOLAITA RADU(στο 64' ΚΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ),ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ,RONCEA ΜADALIN(στο 72' ΜΠΟΓΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝ.),ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,(στο 60' ΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πρωτη επισημη εμφανιση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου