ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΛΑΩΝ 1η αγωνιστικη.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0 ημιχρ,1-0

 Στο απο σεντρα που εγινε απο πλαγια στο 2ο δοκαρι,η αμυνα του Ευρωτα εμεινε απαθης και με πλαγιο σουτ ο Τραιφορος εκανε το 1-0 για την ομαδα του.
Στο 40΄απο σεντρα απο αριστερα της επιθεσης  του Μολαικου παιχτης του
πηρε την κεφαλια αναμεσα απο τους αμυντικους του Ευρωτα αλλα με κακη τοποθετηση του σωματος του την εστειλε αρκετα μετρα αουτ απο το καθετο δοκαρι του τερ/κα Μπασουρακου.
Στο 41΄ εγινε μια παρομοια φαση,αυτη την φορα ηταν με συρτη σεντρα την οποια μετετρεψε σε κορνερ ο αμυντικος του Ευρωτα Κρητικακος Γιωργος.
Στο 52΄εγινε η πιο σημαντικη φαση του αγωνα οταν ο Madalin Roncea εκανε μια απο τις γνωστες ενεργειες του απο τα δεξια της επιθεσης του Ευρωτα και εβγαλε την συρτη σεντρα στο κεντρο της αμυνας του Μολαικου που ηταν μισο γκολ για τον Διαμαντακο, ο οποιος εκανε το πλασε αμενοχλητος αλλα εστειλε την μπαλα αουτ,χανοντας  ετσι μια σπουδαια ευκαιρια για να κανει το 1-1 για την ομαδα του.
Ο Μολαικος ειχε στο 1ο ημιχρονο ελαφρα υπεροχη χωρις να ειναι ιδιαιτερα απειλητικος,εχοντας μονο τις ας πουμε παραπανω ΄΄φασεις΄΄. 
Ο Ευρωτας στο 1ο ημιχρονο ηταν αρκετα φλυαρος,εψαχνε ο ενας παιχτης τον αλλον μεσα στο γηπεδο χωρις να εχει καποιο χειροπιαστο αποτελεσμα σε ατομικο και ομαδικο επιπεδο.
Στο 2ο ημιχρ. ο Μολαικος επαιξε μονο και μονο για συντηρει το υπερ του σκορ,ειχε βεβαια μερικα σουτ και καποιες ημιτελεις προσπαθειες.
Ο Ευρωτα Ελους στο 2ο ημιχρονο παρουσιασε σημαδια βελτιωσης προς το τελος του αγωνα,οχι βεβαια τοσο ικανα για να ανατρεψουν το εις βαρος του αποτελεσμα,αφου ο τροπος του παιχνιδιου του δεν ειχε την αναλογη φαντασια και ολες οι φασεις που θα ηθελε να μετατρεψει σε καποιο γκολ εγιναν ολες με τον γνωστο ανορθοδοξο τροπο που δεν ειναι αλλος απο στημενες φασεις για να παρουν οι ψηλοι της ομαδας καποια κεφαλια,πραγμα που ομως δεν εγινε.
Ο Μολαικος δεν επεισε σε καμια περιπτωση οτι θα εχει ρολο πρωταγωνιστη στο πρωταθλημα,ηταν με μια λεξη ο χειροτερος των τελευταιων ετων σε αγωνα με τον Ευρωτα,ασχετως αν εφτασε στην 8η συνεχομενη νικη εντος εδρας,επι του αντιπαλου του.
Ο Ευρωτας δεν ηταν σιγουρα αυτος που θα περιμενε καποιος που δεν τον εχει δει καμια φορα,αλλα μπορει να διακρινει πολλα πραγματα τα οποια πρεπει να βελτιωθουν.Οι απουσιες των 2 κλασικων σκορερ τα τελευταια χρονια Αλιμπαλη Γιωργου και Τζαμουρη Νικου,ισως να μπορουσαν να αλλαξουν κατα πολυ την ροη του αγωνα και να υπαρχουν περισσοτερες επιλογες κυριως στον επιθετικο τομεα.Η ομαδα του Ευρωτα αγωνιστηκε μετα απο 36 ολοκληρα χρονια με εμφανιση που δεν νομιζω να ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας και στην ιστορικη της παραδοση..Απορια!! Πως ειναι  δυνατον να μοιαζει η εμφανιση της,με καποιας αλλης ομαδας που την ιδια ωρα επαιζε καπου στο Αιγαιο?
Σημειωση:Η συνθεση της ομαδας μπορει να περιεχει καποια λαθη και ειναι ατελης,εγινε προσπαθεια εστω και την τελευταια στιγμη να ειναι ακριβεις,χωρις ωστοσο να υπαρχει καποια ενημερωση απο καποιον.
-ΣΥΝΘΕΣΗ:ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,(στο 62 NICOLAITA RADU),ΜΠΟΓΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝ.,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ,ΡΟΥΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΜΠΕΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΑΝ.,ΚΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(στο 69 ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ),ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ,RONCEA ΜADALIN,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΗΣ.
-1η αγωνιστικη 03-04/10/2015.
-Α.Ε Πελαν./Καστ.-Πανγυθεατικος Γ.Σ 4-1 (03/10)
-Απολλων Ξηροκαμπιου-Ρεπο
-Μολαικος-Ευρωτας Ελους 1-0
-Λεωνιδας Σπαρτης-Ατρομητος Συκεας 1-3
-A.Ε Αγγελωνας-Λεωνιδας Γλυκ. 2-3 (03/10)
-Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη-Καστρο Μονεμβασιας 1-0
-Αστερας Βλαχιωτης-Ολυμπιακος Γυθειου 1-0
-H Bαθμολογια της 25ης αγωνιστικης 
-1).Α.Ε Πελαν./Καστορ.........3...4-1
-2).Ατρομητος Συκεας..........3...3-1
-3).Λεωνιδας Γλυκ..............3...3-2
-4).Μολαικος.....................3...1-0
-5).Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη.......3...1-0
-6).Aστερας Βλαχιωτη..........3...1-0
-7).Ολυμπιακος Γυθειου........0...0-1
-8).Ευρωτας Ελους..............0...0-1
-9).Καστρο Μονεμβασιας.......0...0-1
-10).Λεωνιδας Σπαρτης........0...1-3
-11).Α.Ε Αγγελωνας............0...2-3
-12).Πανγυθεατικος Γ Σ........0...1-4
-13).Απολλων Ξηροκαμπιου...0...-*
-Με αστερισκο* οι ομαδες που εχουν εναν αγωνα λιγοτερο : Απολλων Ξηροκαμπιου.
-Η 2η αγωνιστικη.
-Απολλων Ξηροκαμπιου-Α.Ε Πελαν./Καστ.
-Πανγυθεατικος Γ.Σ-Μολαικος
-Ρεπο-Λεωνιδας Σπαρτης
-Ευρωτας Ελους-A.Ε Αγγελωνας
-Ατρομητος Συκεας-Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη
-Λεωνιδας Γλυκ-Αστερας Βλαχιωτης
-Καστρο Μονεμβασιας-Ολυμπιακος Γυθειου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου