ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ``ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ``.2η αγωνιστικη.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ε ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ 4-2 ημιχρ.2-2

http://edoelos.blogspot.gr/
-Πριν τη εναρξη του αγωνα τηρηθηκε ενος λεπτου σιγη στην μνημη του Νικου Μπογρη που προωρα και με αδικο τροπο <<εφυγε>> απο τη ζωη μολις σε ηλικια 22 ετων.Ο Νικος Μπογρης ηταν παιχτης του Ευρωτα απο το καλοκαιρι του 2012,οπου και ηρθε στην ομαδα του Ευρωτα
απο την Α.Ε.Δ Σκαλας εως και τον Δεκεμβριο του 2014,οπου και πηρε μεταγγραφη στον Τρινασιακο Στεφανιας και ηταν παιχτης της...πριν συμβει αυτο που σκορπισε θλιψη σε ολο τον ποδοσφαιρικο κοσμο και οχι μονο, της περιοχης.Στην ομαδα του Ευρωτα ως γνωστον αγωνιζεται ο αδερφος του Γιωργος Μπογρης...
 -  5 Οκτ 2015
ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟ 22 ΕΤΩΝ...ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ
-Στο 3' σε ωραιο συνδιασμο των παιχτων του Ευρωτα απο τα δεξια η μπαλα εφτασε στο αριστερο ακρο της επιθεσης στον αφυλαχτο Διαμαντακο Γ. που εκανε το δυνατο σουτ αλλα εφυγε αουτ.
-Στο 8' εγινε σουτ εξω απο την περιοχη του Ευρωτα χωρις ιδιαιτερες αξιωσεις,ο Μπασουρακος επεσε οπως ηταν σωστο και εδιωξε προς τα πλαγια,οι αμυντικοι του Ευρωτα εδιωξαν λανθασμενα την μπαλα προς τα δεξια της επιθεσης των φιλοξενουμενων και παιχτης εκανε μια παραλληλη σεντρα,η μπαλα περασε χωρις να υπαρχει κανεις συμπαιχτης του,οι παιχτες του Ευρωτα δεν πηγαν στην πορεια της και αυτη εφτασε σε αφυλαχτο παιχτη της Α.Ε. Αγγελωνας που εκανε μια τυφλη σεντρα μεσα στην περιοχη του Ευρωτα,η μπαλα πηγε στον Ταμπακη που στην προσπαθεια του να διωξει την εστειλε αθελα του στα διχτυα της ομαδας του και ετσι εγινε το 0-1.
-Στο 9' σουτ του Αλιμπαλη Γ. απο καλη θεση εδιωξε με μεγαλη δυσκολια ο τερ/κας της Α.Ε. Αγγελωνας.
-Στο 21' απο εκτελεση κορνερ η μπαλα εμεινε επι μακρον διαστημα μεσα στην περιοχη της Α.Ε. Αγγελωνας  με τελικο αποδεχτη το Τζαμουρη Ν. που σουταρε δυνατα προς την εστια,η μπαλα βρηκε σε αμυντικο και στη συνεχεια στην συμβολη της οριζοντιας και καθετης δοκου και κατεληξε κορνερ.
-Στο 31' εγινε μια νεα επαναληψη της φασης του 1ου γκολ χωρις να εχει συμμετοχη ο Μπασουρακος Κ. με τους αμυντικους του Ευρωτα να αφηνουν στα πλαγια  αφυλαχτο παιχτη της  Α.Ε. Αγγελωνας που με ανεση εβγαλε την σεντρα στο υψος της μικρης περιοχης του Ευρωτα,ενας παιχτης της Α.Ε. Αγγελωνας χωρις να βλεπει εστρωσε την μπαλα με το στηθος στον ακαλυπτο χωρο,αυτη βρηκε και στα ποδια μαλλον του Ταμπακη και επερχομενος συμπαιχτης του πλασαρε το Μπασουρακο κανοντας το 0-2 πραγμα που πανηγυρισαν με εξαλλο τροπο οι φιλοξενουμενοι.
-Στο 34' απο εκτελεση φαουλ του Αλιμπαλη Γ. οι αμυντικοι παιχτες της  Α.Ε. Αγγελωνας υπεπεσαν σε πληθος λαθων,η μπαλα εφτασε στον Διαμαντακο Γ. που σουταρε δυνατα η μπαλα βρηκε καπου και κατεληξε στην αριστερη πλευρα των διχτυων του τερ/κα των φιλοξενουμενων κανοντας το 1-2 και ετσι  εβαλε τις βασεις για την ανατροπη,του εις βαρος της ομαδας του σκορ.
-Στο 42' ο Ευρωτας συνεχιζοντας με αμειωτο ρυθμο ειχε ενα δυνατο  σουτ με τον Αλιμπαλη Γ.,οπου ο τερ/κας της Α.Ε. Αγγελωνας επεσε στην κλειστη του γωνια και εδιωξε την μπαλα σε κορνερ.
-Στο 44' ο Roncea Madalin  πισω απο το κεντρο και στην περιοχη του Ευρωτα,εβγαλε πανεξυπνη πασα στην πλατη της αμυνας της  Α.Ε. Αγγελωνας που πηγε να κανει το τεχνητο οφ-σαιτ,ηδη ειχε φυγει ο Αλιμπαλης Γ. πηρε την μπαλα και εβαλε πλατη τον αμυντικο και λιγο εξω απο την περιοχη με ενα τεχνικο πλασε εστειλε την μπαλα στον ουρανο των διχτυων κανοντας το 2-2 και εφυγε προς την εισοδο του γηπεδου πανηγυριζοντας και αφιερωσε το γκολ σε  <<καποιον>>.
-Στο 66' απο εκτελεση κορνερ του Αλιμπαλη Γ. ο Παντοπουλος Η. εφυγε απο την μεγαλη περιοχη και λιγο εξω απο την μικρη επιασε την κεφαλια και καρφωσε με ωραιο τροπο την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 3-2 .Ο Ευρωτας για μια ακομη φορα γυρισε το εις βαρος 0-2,ετσι οπως μονο αυτος ξερει.
-Στο 68' η Α.Ε. Αγγελωνας ειχε την μοναδικη της πραγματικη ευκαιρια για κανει το 3-3,οταν σε βαθεια σεντρα απο τα δεξια της επιθεσης,ενας παιχτης της νικησε για πρωτη και μοναδικη φορα τους αμυντικους του Ευρωτα και πηρε την κεφαλια οπου ενω ολοι νομισαν οτι η μπαλα πηγαινε στα διχτυα αυτη περασε ελαχιστα αουτ απο το δεξι καθετο δοκαρι του τερ/κα Μπασουρακου Κ. ο οποιος βρισκοταν στην πορεια της μπαλας.
-Στο 99' (ναι καλα διαβαζετε αφου αυτο ηθελε ο διαιτητης του αγωνα Δημακακος για αγνωστους λογους) κι ενω οι παιχτες της Α.Ε. Αγγελωνας με εντελως ανορθοδοξο τροπο προσπαθουσαν να φτασουν στην ισοφαριση,λιγο εξω απο την περιοχη του Ευρωτα εγιναν 2 κοντρες απο παιχτες των γηπεδουχων,εγινε κατοχος της μπαλας ο Γκλιατης ο οποιος εκανε μερικα βηματα με την μπαλα σηκωσε το κεφαλι του και εβγαλε πασα ακριβειας στον Roncea Madalin που ηδη ειχε φυγει πισω απο την σεντρα και  λιγο εξω απο την περιοχη δεν ειχε κανενα προβλημα να περασει την μπαλα με ψιλοκρεμαστο σουτ πανω απο τον ανημπορο να κανει οτιδηποτε τερ/κα της Α.Ε. Αγγελωνας και εκανε το 4-2 και χωρις να γινει σεντρα εληξε και ο αγωνας επιτελους.
-Ο Ευρωτας στα πρωτα 15' ειχε παρα πολλα προβληματα κυριως στην αμυνα οπου χωρις μεγαλη πιεση γινονταν λανθασμενες επιλογες,πραγμα που το πληρωσε με ενα αυτογκολ και ενα αλλο που προηθλε απο το πουθενα.Στη συνεχεια και για το υπολοιπο του αγωνα εδειξε μεγαλα σημαδια βελτιωσης,πιεσε για φτασει σε καποιο γκολ που θα τον εβαζε και παλι στο παιχνιδι πραγμα που εγινε πολυ γρηγορα μετα το 0-2,ενω αυτο θα μπορουσε να ειχε συμβει και πολυ νωριτερα.Στο 2ο ημιχρονο ηταν περισσοτερο συμπαγης στον αμυντικο τομεα και εψαχνε να βρει στην επιθεση τροπους να ξεκλειδωσει το αμυντικογενες προσωπο που παρουσιαζε η
Α.Ε. Αγγελωνας με αρκετη επιτυχια και πραγματι τα καταφερε εστω και απο μια στημενη φαση.Σιγουρα ο Ευρωτας με βαση αυτα που εχουμε δει σε 2 αγωνες ειναι μια νεα ομαδα σε σχεση με περισυ,η οποια θελει αρκετο αγωνιστικο χρονο για να δειξει μεσα στο γηπεδο τις πραγματικες της δυνατοτητες.Αυτο θα γινει στο προσεχες μελλον και θα χρειαστουν ακομα 90' για να υπαρχει μια ασφαλη βαση δεδομενων για το προσεχες και απωτερο μελλον της.
-Στο 1ο ημιχρονο η Α.Ε. Αγγελωνας  δεν μπορεσε να κρατησει το ανελπιστο για αυτην 0-2 που ειχε ή να παει με αυτο στα αποδυτηρια ή εστω με το 1-2.Κατα την διαρκεια του 1ου ημιχρ. ειχε στα πρωτα λεπτα μια θετικη παρουσια στον τομεα της κυκλοφοριας της μπαλας.Σε καμια περιπτωση,εκτος απο τα 2 γκολ,δεν μπορει να πει καποιος οτι εκανε καποιες ευκαιριες,επαιξε μετα τα 2 γκολ που πετυχε επι το πληστον αμυντικα χωρις βεβαια να υπαρχει και το αναλογο αντικρισμα.Στο 2ο ημιχρ. πηγε να παιξει εξ ολοκληρου αμυντικα,αλλα δεν τα καταφερε για να φυγει απο το Ελος εστω με το βαθμο της ισοπαλιας.Μετα το 3-2 του Ευρωτα ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος τι προσπαθουσαν να κανουν οι παιχτες της Α.Ε. Αγγελωνας μεσα στο γηπεδο.
-Ο διαιτητης Δημακακος απεβαλε τον προπ/τη Κουτουλα σε φαση για διαμαρτυρια που δεν ειχε δικιο.
 -Πολλα ηταν τα παραπονα του παγκου του Ευρωτα για λανθασμενες υποδειξεις οφ-σαιτ του πρωτου βοηθου του αγωνα Μαρινοπουλου,την ωρα που οι παιχτες του Ευρωτα εφευγαν προς την επιθεση απο κανονικη θεση.
-Ο αγωνας εγινε κατα διαστηματα υπο βροχη,χωρις το γηπεδο να εχει καποιο προβλημα. 

-ΣΥΝΘΕΣΗ (ημιανεπισημη):ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΑΝ.,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ(στο 55 NICOLAITA RADU),ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ,ΜΠΕΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔ.,ΚΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(στο 65' ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ),ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ(στο 86' ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ),RONCEA ΜADALIN,ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
-ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη με κοκκινο χρωμα τα εντος εδρας τερματα.
-1.Διαμαντακος Γιωργος  :
-2.Αλιμπαλης Γιωργος      :
-3.Παντοπουλος Ηρακλης:
-4.Roncea Madalin           : 
-Η 2η αγωνιστικη 10-11/10/2015.
-Απολλων Ξηροκαμπιου-Α.Ε Πελαν./Καστ.0-3 (10/10)
-Πανγυθεατικος Γ.Σ-Μολαικος 1-4
-Ρεπο-Λεωνιδας Σπαρτης
-Ευρωτας Ελους-A.Ε Αγγελωνας 4-2 (10/10)
-Ατρομητος Συκεας-Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη 2-1
-Λεωνιδας Γλυκ-Αστερας Βλαχιωτης 0-2
-Καστρο Μονεμβασιας-Ολυμπιακος Γυθ.1-1(10/10)  
-H Bαθμολογια της 2ης αγωνιστικης 
-1).Α.Ε Πελαν./Καστορ.........6...7-1
-2).Ατρομητος Συκεας..........6...5-2
-3).Μολαικος.....................6...5-1
-4).Aστερας Βλαχιωτη..........6...3-0
-5).Ευρωτας Ελους..............3...4-3
-6).Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη.......3...2-2
-7).Λεωνιδας Γλυκ...............3...3-4
-8).Ολυμπιακος Γυθειου........1...1-2
/////////////////////////
-9).Καστρο Μονεμβασιας.......1...1-2
-10).Λεωνιδας Σπαρτης........0...1-3*
-11).Α.Ε Αγγελωνας............0...4-7
-12).Πανγυθεατικος Γ Σ........0...2-8
/////////////////////////
-13).Απολλων Ξηροκαμπιου...0...0-3*
-Με αστερισκο* οι ομαδες που εχουν εναν αγωνα λιγοτερο : Απολλων Ξηροκαμπιου,Λεωνιδας Σπαρτης.
-Η 3η αγωνιστικη.
-Α.Ε Πελαν./Καστ.-Μολαικος
-Λεωνιδας Σπαρτης-Απολλων Ξηροκαμπιου
-A.Ε Αγγελωνας-Πανγυθεατικος Γ.Σ
-Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη-Ρεπο
-Αστερας Βλαχιωτης-Ευρωτας Ελους
-Ολυμπιακος Γυθειου-Ατρομητος Συκεας
-Καστρο Μονεμβασιας-Λεωνιδας Γλυκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου