ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Μέντες: "Γνωρίζεις από πριν ποιος θα νικήσει"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Ντάβιντ Μέντες περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ, αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό και το μέλλον του εν όψει της επόμενης σεζόν.
Το μέλλον του Νταβίντ Μέντες στον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολο, όχι μόνο λόγω των προθέσεων της διοίκησης, αλλά, και εξαιτίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal International και περιέγραψε με μελανά χρώματα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η κατάσταση που επικρατεί, τον προβληματίζει ιδιαιτέρως, ενώ, έφτασε στο σημείο να σχολιάσει ότι σε μερικά παιχνίδια, ο νικητής είναι γνωστός από πριν και υπάρχουν διαρκώς, εισβολές οπαδών.
ADVERTISEMENT
"Για το μέλλον, δεν σκέφτομαι μόνο το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου υπάρχουν φίλαθλοι που εισβάλλουν στο γήπεδο, δεν υπάρχει έλεγχος, μερικές φορές γνωρίζεις από πριν ποιος θα νικήσει και υπάρχουν μηνύσεις εναντίον διαιτητών και προέδρων συλλόγων", δήλωσε αρχικά.
Πάντως, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί: "Το συμβόλαιό μου εκπνέει τον επόμενο χρόνο. Θεωρώ ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να είμαι ανταγωνιστικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Όπως και να 'χει, ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα πολύ όμορφο σωματείο για να αγωνίζεσαι".
Όσο για την απόδοση του, εύκολα γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της σεζόν: "Αρχικά, αγωνίστηκα λιγότερο μετά από τη χειμερινή διακοπή. Επιπροσθέτως, υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών, ασθένειας και κόκκινων καρτών στο κύπελλο. Προσωπικά, δεν είμαι χαρούμενος.
Στη θέση μου βρίσκεται πλέον ένας Έλληνας, ο Αναστάσιος Λαγός. Σποραδικά αγωνίζομαι κι εγώ, μερικές φορές δεν είμαι καν στην αποστολή. Αυτό με αποτρέπει να μπω σε ρυθμό".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου