ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πήρε Τσεχ η Άρσεναλ

http://edoelos.blogspot.gr/Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ, με το κόστος μεταγραφής να ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ.


Παίκτης της Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Πετρ Τσεχ, καθώς οι "κανονιέρηδες" ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Τσέχου γκολκίπερ, έναντι 15.000.000 ευρώ. Ο Τσεχ αφήνει τους Λονδρέζους ύστερα από 11 χρόνια, κατά τα οποία κατέκτησε όλους τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους.
Οι δύο πλευρές ήταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει κι η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο 33χρονος άσος ήθελε να παραμείνει στο Λονδίνο.
Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει γίνει γνωστή, όμως τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως θα αμείβεται με 6.700.000 ευρώ το χρόνο, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο Νησί.
ADVERTISEMENT
Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την Άρσεναλ απέναντι στην πρώην -πλέον- ομάδα του στις 2 Αυγούστου στο πλαίσιο του "Community Shield"Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου