ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κολόνα της Ντόρτμουντ ο Σωκράτης!

http://edoelos.blogspot.gr/Μπορεί η φημολογία στη Γερμανία για το μέλλον του Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ να έχει φουντώσει, αλλά ο Σωκράτης δεν πάει πουθενά! Τo sport-fm.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μόλις η ποδοσφαιρική σεζόν τελειώσει, τη σκυτάλη παίρνουν τα... λατρεμένα μεταγραφικά σενάρια... Από άγνωστες πηγές, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, περιβάλλον παικτών, διοικήσεων, μάνατζερ, προπονητών... Αυτά που λατρεύουν να... μισούν οι απανταχού οπαδοί. Αυτά που μετρούν αμέτρητες χιλιάδες λέξεις, αλλά σπανίως τελικά επιβεβαιώνονται.

Στη Γερμανία, αυτές τις ημέρες, εκτός από τα σενάρια για την τύχη της... Ελλάδας και του ευρώ,υπάρχει και ένα άλλο σενάριο.Για την τύχη... ενός Έλληνα. Πολύ αγαπητού (και) στους Γερμανούς.

Τα τελευταία 24ωρα ο γερμανικός –και όχι μόνον- Τύπος έχει βαλθεί λοιπόν να βρει τι θα συμβεί με την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Θα φύγει από την Ντόρτμουντ; Έφυγε ήδη; Συνεχίζει μέχρι να... πωληθεί; Θα πάει στην Αγγλία και την Άρσεναλ; Όλα αυτά, όμως, είναι απλώς φήμες. Η αλήθεια είναι μία. Και... διαφορετική. Ο Σωκράτης διέπρεψε και φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, με τη φανέλα των Βεστφαλών με την οποία μετράει ήδη συνολικά 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Έλληνας κορυφαίος αμυντικός αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στην άμυνα της Ντόρτμουντ. Και η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να τον επηρεάζει. Γιατί και ο διάδοχός του, Τόμας Τούχελ, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας του στην Ντόρτμουντ έχει σπεύσει να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Σωκράτη. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει σαφές πως στον σχεδιασμό της αμυντικής λειτουργίας της Ντόρτμουντ ο «Πάπα» θα έχει (και) τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο!Κι ας έχει εκδηλωθεί σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες που συμμετέχουν σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Από την πλευρά του, μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, ΜίκαελΤσορκ, έχει ανάψει κόκκινο φως σε κάθε πιθανότητα μετακίνησης του Sokratis.

Την ίδια ώρα, και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας,ο εκτελεστικός διευθυντής, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, εμφανίζεται ενοχλημένος από ορισμένα δημοσιεύματα που δημιούργησαν σενάρια φυγής του διεθνούς Έλληνα παίκτη.

Εξάλλου, εκτός από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του Παπασταθόπουλου, σημαντικό ρόλο παίζει και η μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπό του οι οπαδοί του γερμανικού συλλόγου.

Ο Σωκράτης με τη σκληρή δουλειά του και τη συνεχή προσπάθειά του έχει κερδίσει θέση βασικού όχι μόνο στην άμυνα της Ντόρτμουντ, αλλά και στις καρδιές του κόσμου της.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου