ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέο "χτύπημα" για την Ίντερ

http://edoelos.blogspot.gr/
Η Ίντερ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μιράντα να βρίσκεται από το πρωί στο Μιλάνο και να αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας.
Μετά τους Μουρίγιο και Κοντογκμπιά, η Ίντερ είναι έτοιμη να ανακοινώσει στο κοινό της την τρίτη κατά σειρά "δυνατή" μεταγραφή, με τον Μιράντα να αφήνει την Ατλέτικο Μαδριτης μετά από 4 χρόνια και να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στους "νερατζούρι".
Ο 30χρονος διεθνής Βραζιλιάνος μπακ έφτασε το πρωί της Τρίτης (30/6) στο Μιλάνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Μιλανέζων και αν όλα πάνέ κατ'ευχήν αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Μιράντα περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ίντερ και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ο έμπειρος σέντερ μπακ θα υπογράψει για 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 2.5000.000 ευρώ. Αρχικά θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ατλέτικο έναντι 3.000.000 ευρώ ενώ η Ίντερ είναι υποχρεωμένη βάσει συμφωνίας να δώσει στους "ροχιμπλάνκος" το ερχόμενο καλοκαίρι 9.500.000 ευρώ + 2.000.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου