ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Προς απόλυση ο Καπέλο

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Φάμπιο Καπέλο πήρε 4.900.000 ευρώ από Ρώσο μεγιστάνα, όχι για να είναι ικανοποιημένος, αλλά για να απολυθεί από την θέση του τεχνικού της εθνικής Ρωσίας
Την Τετάρτη αναμένεται να απολυθεί από την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ρωσίας ο Φάμπιο Καπέλο, καθώς δεν κρίνεται κατάλληλος για να την οδηγήσει στο Μουντιάλ 2018 που θα διεξαχθεί στην χώρα.
ADVERTISEMENT
Ο Ρώσος μεγιστάνας, Αλισέρ Ουσμάνοβ, ο οποίος είναι ουζμπεκικής καταγωγής, έδωσε 4.900.000 ευρώ στην ομοσπονδία για να πληρώσει τα χρωστούμενα στον Καπέλο.
Το έκανε γιατί το θέμα του προπονητή είναι πολύ σημαντικό εν όψει του Μουντιάλ, όπως τόνισε, αλλά ο λόγος δεν είναι για να συνεχίσει ικανοποιημένος την δουλειά του ο Ιταλός, αλλά για να απολυθεί.
Αυτό αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και φαβορί για τον αντικαταστήσει είναι ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι.
Πάντως, πριν το Μουντιάλ είναι το EURO 2016 και η Ρωσία πριν λίγες μέρες έχασε εντός έδρας από την Αυστρία και μετά από 6 αγωνιστικές έχει 8 βαθμούς, πίσω από Αυστριακούς με 16 και Σουηδούς με 12.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου