ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο Κόντε δεν κάλεσε παίκτες της Γιουβέντους στην προεπιλογή της Ιταλίας

http://edoelos.blogspot.gr/Ο Αντόνιο Κόντε κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην προεπιλογή της εθνικής Ιταλίας, ενόψει του προκριματικού του Euro 2016 με αντίπαλο την Κροατία.

ADVERTISEMENT
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της φιναλίστ του θεσμού επιβράβευσε τον μεσοεπιθετικό της Βόλφσμπουργκ, Ντάνιελ Καλιτζιούρι, ο οποίος με 10 γκολ φέτος βοήθησε τους "λύκους" να τερματίσουν στη 2η θέση του πρωταθλήματος και να κατακτήσουν το γερμανικό κύπελλο.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στη Γερμανία, ωστόσο η "σκουάντρα ατζούρα" θα έχει την ευκαιρία να τον... κλέψει από την "νάτσιοναλμανσαφτ", όπως και με την έτερη έκπληξη των κλήσεων, τον Νίκολα Σανσόνε της Σασουόλο, ο οποίος επίσης γεννήθηκε επί γερμανικού εδάφους και δέχθηκε για πρώτη φορά κλήση από την Ιταλία.
Στις επιλογές επέστρεψε ο επιθετικός Αλμπέρτο Παλόσκι της Κιέβο, ο Στεφάν ελ Σαραουί της Μίλαν που ανάρρωσε πλήρως και Εμανουέλε Τζιακερίνι της Σάντερλαντ, παρότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.
Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι παίκτες της Γιουβέντους, εξαιτίας του τελικού Champions League στις 6 Ιουνίου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.
Η αναμέτρηση με την Κροατία στο Σπλιτ για τον 8ο προκριματικό όμιλο αποτελεί ντέρμπι κορυφής και είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου. Η προεπιλογή θα καταλύσει στο προπονητικό κέντρο του Κοβερτσιάνο μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η προεπιλογή της Ιταλίας

Τερματοφύλακες
Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο), Ντανιέλε Παντέλι (Τορίνο), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Παρί Σεν Ζερμέν)
Αμυντικοί
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Σασουόλο), Νταβίντε Αστόρι (Ρόμα), Ντομένικο Κρισίτο (Ζενίτ), Ματέο Νταρμιάν (Τορίνο), Ματία ντε Σίλιο (Μίλαν), Λορέντζο ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια), Εμιλιάνο Μορέτι (Τορίνο), Μανουέλ Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Αντρέα Ρανόκια (Ίντερ)
Μέσοι
Αντρέα Μπερτολάτσι (Τζένοα), Ντάνιελ Καλιγκιούρι (Βόλφσμπουργκ), Ντανιέλε ντε Ρόσι (Ρόμα), Αλεσάντρο Φλορέντζι (Ρόμα), Εμανουέλε Τζιακερίνι (Σάντερλαντ), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Αντρέα Πόλι (Μίλαν), Ρομπέρτο Σοριάνο (Σαμπντόρια), Μίρκο Βαλντιφιόρι (Έμπολι), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν)
Επιθετικοί
Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Στεφάν ελ Σαραουί (Μίλαν), Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Νάπολι), Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Αλμπέρτο Παλόσκι (Κιέβο), Γκρατζιάνο Πελέ (Σαουθάμπτον), Νίκολα Σανσόνε (Σασουόλο), Φράνκο Βάσκες (Παλέρμο), Σιμόνε Τζάτζα (Σασουόλο)
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου