ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΑΕΚ: Διατηρεί το 3-5-2 ο Χιμένεθ στην Τούμπα με Μάνταλο και Καρίμ στην κορυφή

AEK: Jimenez maintains 3-5-2 in Toumba with Mandalo and Karim at the top

Manolo Jimenez, as expected, lines up AEK with a trio in defense, with Mandalo and Ansarifard at the top of the attack.

The Sevig coach of AEK, in view of the Cup rematch with PAOK in Toumba, was seriously considering maintaining the 3-5-2 formation that he had used in the match against Olympiakos in Karaiskaki.

Indeed, Jimenez selects this formation with Mandalo along with Ansarifard at the top of the attack.

Tsintotas returns to the goal, Svarnas, Tsigrinski and Nenteltsiarou return in the top three, Lopez on the left, Vasilantonopoulos on the right and Kristicic, Galanopoulos and Simanski in the top three.

On the bench for the Union are Athanasiadis, Danchenko, Mitai, Sakhof, Sardelis, Albanis, Tankovic, Kosidis and Macheiras.

*** ΑΕΚ: Διατηρεί το 3-5-2 ο Χιμένεθ στην Τούμπα με Μάνταλο και Καρίμ στην κορυφή

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναμενόταν, παρατάσσει την ΑΕΚ με τριάδα στην άμυνα, με τον Μάνταλο μαζί με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σκεφτόταν σοβαρά να διατηρήσει τον σχηματισμό του 3-5-2 που είχε χρησιμοποιήσει και στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Πράγματι, ο Χιμένεθ επιλέγει τον συγκεκριμένο σχηματισμό με τον Μάνταλο μαζί με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Στο τέρμα επιστρέφει ο Τσιντώτας, τριάδα στην άμυνα οι Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου, ο Λόπες στην αριστερή πλευρά, ο Βασιλαντωνόπουλος στη δεξιά και οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι τριάδα στον άξονα.

Στον πάγκο για την Ενωση είναι οι Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου