ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ο Άγιαξ θέλει επιστροφή Μπλιντ

Ντάλεϊ Μπλιντ, Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντAjax wants Bldt return

The case of Dalley Blind looks at their decision makers "Eda".

Joe Mourinho is not counting the player for the next year's "red devils".
His manager, Eric Ten Hawk, revealed that if Bled leaves the English club, Ayak will move for his return to the Dutch championship. The 28-year-old began his career with Ajax and managed to wear the team's shirt in more than 100 games before leaving for Old Trafford.

"We've talked to Blood and we are looking into the possibilities for his return. We know his love for Ajax and it will be a great success if we manage to get him back, "was the comment of a factor from Ajax.
===Ο Άγιαξ θέλει επιστροφή Μπλιντ

Την περίπτωση του Ντάλεϊ Μπλιντ εξετάζουν οι ιθύνοντες τους «Αιάντα». 

Την προσπάθεια για την απόκτησή του βοηθάει το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη χρονιά στους «κόκκινους διαβόλους». Ο μάνατζερ του, Ερικ τεν Χαγκ, αποκάλυψε ότι αν ο Μπλιντ αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο, ο Αγιάξ θα κινηθεί για την επιστροφή του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο 28χρονος άρχισε την καριέρα του από της ακαδημίες του Άγιαξ και είχε καταφέρει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε περισσότερα από 100 παιχνίδια πριν φύγει για το «Όλντ Τράφορντ». 


«Έχουμε μιλήσει με τον Μπλιντ και εξετάζουμε τις δυνατότητες για την επιστροφή του. Ξέρουμε την αγάπη του για τον Άγιαξ και θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν καταφέρουμε να τον πάρουμε πίσω», ήταν το σχόλιο ενός παράγοντα από τον Άγιαξ.
Πηγή: Novasports 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου