ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Με Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βασιλεία

Article CoverLeo Zamba PAOK to Basel

Leo Zampa chose Razvan Loutsescu for the left-hand side of the PAOK attack, in the podium of the Dichefalu for the match against Basel.

The Romanian technician will line up the Bicep with a 4-2-3-1 system, with Alexandros Paschalakis under the beams, with Matos, Varela, Krespos and Beirinia quad for defense from right to left.

Joe Maurizio and José Kania, with Dimitris Pelka in front of them, will be the defensive pair duo.

Dimitris Limnios will be on the right end of the mid-range line, while on his left, Leo Zambas will make his official debut. The spearhead for the biceps will be Aleksandar Prijovic.

===Με Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βασιλεία

Toν Λέο Ζαμπά επέλεξε για το αριστερό άκρο της επίθεσης του ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην ενδεκάδα του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με την Βασιλεία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει τον Δικέφαλο με σύστημα 4-2-3-1, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελέσουν ο Ζοσέ Μαουρίσιο και ο Χοσέ Κάνιας, με τον Δημήτρη Πέλκα μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου.


Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ στα αριστερά, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Λέο Ζαμπά. Αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο, θα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου