ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

«Φευγάτος» από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

"Fugat" by Bayern Levanovsky

Robert Levanovsky announced to his teammates how he would leave Bayern Munich, according to German media.


As the Bild newspaper reports, the Polish striker has taken the decision to leave Munich and for that reason he is pushing Bayern to start talking with the group he wants to pursue his career.

This team is Real Madrid, and Levantovsky has revealed to his teammates that he wants to leave the Bavarian club. But the point is that Bayern has no intention of surrendering Levanovsky and has even clarified that he will not leave.
===«Φευγάτος» από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild ο Πολωνός στράικερ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Μόναχο και για τον λόγο αυτό πιέζει ώστε η Μπάγερν να ξεκινήσει συζητήσει με την ομάδα στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του. 


Η ομάδα αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Λεβαντόφσκι αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον βαυαρικό σύλλογο. Το θέμα είναι όμως, ότι η Μπάγερν δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Λεβαντόφσκι και μάλιστα του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει. 
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου