ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ανέλαβε την Μπιλμπάο ο Λάκοβιτς

He took over Bilbao Lakovic

Yaku Lakovis was promoted to Bilbao's head coach, as Velikic Bricic is past the Basque counter.


Bilbao's streets with Velikic Marc split after defeat (93-78) from Unicaja Málaga and the Basques assigned their "steering wheel" to the former Panathinaikos player (2002-06).

40-year-old Slovenian after his departure from the parks has worked as a coach in the second team in Barcelona, ​​Slovenia, while in the summer of 2017 he moved to Milbao and joined the Basque team. Lakovic, as announced by Bilbao, will be the first coach to the end of the season, but the task is not easy.

The team from the Basque Country "fights" for staying in the Liga Endesa, with a record 8-22 being in the penultimate position.
===Ανέλαβε την Μπιλμπάο ο Λάκοβιτς

Ο Γιάκα Λάκοβις προβιβάστηκε σε head coach της Μπιλμπάο, καθώς ο Βέλικο Μρσιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Βάσκων.

Οι δρόμοι της Μπιλμπάο με τον Βέλικο Μρσιτς χώρισαν ύστερα από την ήττα (93-78) από την Ουνικάχα Μάλαγα και οι Βάσκοι ανέθεσαν το "τιμόνι" τους στον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού (2002-06).

O 40χρονος Σλοβένος μετά την αποχώρησή του από τα παρκέ έχει εργαστεί ως προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, στην Σλοβενία, ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στο Μιλμπάο και εντάχθηκε στο επιτελείο των Βάσκων. Ο Λάκοβιτς, όπως ανακοίνωσε η Μπιλμπάο, θα εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή ως το τέλος της σεζόν, αλλά το έργο δεν είναι εύκολο. 


Η ομάδα από την Χώρα των Βάσκων "παλεύει" για την παραμονής της στην Liga Endesa, καθώς με ρεκόρ 8-22 βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. 
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου