ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παίρνει Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης

Article CoverFernandez takes the Asteras Tripolis

His first summer transcription as it all seems to be ended by Asteras Tripolis, who came to an agreement with Mark Fernández of Murcia.


In making his first transcription for next summer, Asteras Tripolis has all gone.

This is none other than the acquisition of Mark Fernandez from Murcia. The 28-year-old Catalan, who covers the position of the left-wing, started his career from San Andreas, then followed by Sabadell, Eupa, Cartagena, Banei Sachin, Espanyol B, and Yogostera.

Most of the teams in which he competed are in the third category and also count 6 appearances in La Liga with the Mallorca jersey in 2012.
===Παίρνει Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης

Την πρώτη του θερινή μεταγραφή όπως όλα δείχνουν έκλεισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκ Φερνάντεθ της Μούρθια.

Στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής για το προσεχές καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση του Μάρκ Φερνάντεθ από την Μούρθια. Ο 28χρονος Καταλανός ο οποίος καλύπτει την θέση του αριστερού χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαν Αντρέου, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια οι Σαμπαντέλ, Εουρόπα, Καρταχένα, Μπνέι Σαχνίν, Εσπανιόλ Β', και Γιαγοστέρα.


Οι περισσότερες από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε είναι της τρίτης κατηγορίας, ενώ παράλληλα μετρά και 6 συμμετοχές στην La Liga με την φανέλα της Μαγιόρκα το 2012.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου