ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Μέσα ο Λημνιός, εκτός ο Μουλέν

Inside Limnios, except Moulen

Dimitris Limnios was placed at the disposal of the PAOK technician, Razvan Lutsesc, unlike Timbo Moulin, who sets the ball for the Cup next week


With a training session at Nea Mesimvria's premises, PAOK's players were preparing for Saturday's match against Panionios (14/4, 19:30) in Toumba.

The training was dedicated to the tactics, with Dimitris Limnios regularly participating, Timbo Moulen and Stelios Maleza, following a program in the gym. The first will not prevent the Saturday match, while the Greek defender is expected to be in the 18th.

The penultimate coaching session before Panionios is scheduled for Thursday morning at 10:30 in New Mesimvria.
===Μέσα ο Λημνιός, εκτός ο Μουλέν

Ο Δημήτρης Λημνιός τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον Τιμπό Μουλέν, ο οποίος βάζει πλώρη για την αναμέτρηση Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο (14/4, 19:30) στη Τούμπα.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, με τον Δημήτρη Λημνιό να συμμετέχει κανονικά και τους Τιμπό Μουλέν και Στέλιο Μαλεζά να ακολουθούν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο πρώτος δεν θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ ο Ελληνας αμυντικός αναμένεται να είναι σε θέση να βρεθεί στην 18άδα.


Η προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, στις 10:30, στη Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου