ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Οι φετινές μάχες των σκόρερ σε Αγγλία και Ισπανία είναι οι πιο απροσδόκητες που θα μπορούσαμε να δούμε!

This year's scorer battles in England and Spain are the most unexpected we could see!

Chasing the top of the scoring charts in the Premier League and La Liga is quite different from what we would expect.

Most of the European leagues have entered the final stretch, with the open fronts, from that of the title to that of the stay, being numerous.

At the same time, we also see the last attempts of the respective goaltenders to conquer the top of the scorers' table.

And if Mbappe, Kane and Martines have cleaned up the job in Ligue 1, Bundesliga and Serie A respectively, in Premier League and La Liga things are much more complicated but also strange, with names that no one expected to stand out, to score continuously !

In England, you'd expect another... Haaland feast this year, however the Norwegian forward has scored just three goals since March, sharing the top spot with... Palmer, both on 20 goals !

Yes, the reason for the kid who left treble Manchester City last year to go to the declining Chelsea, of which he has emerged as a leader!

But Haaland is not only opposed by his former team-mate, as Watkins of Aston Villa is at -1, who in turn has one more goal than Solanke of Bournemouth.

We have to go down to 17 pieces to find Liverpool's Salah, along with Newcastle's Issac!

*** Οι φετινές μάχες των σκόρερ σε Αγγλία και Ισπανία είναι οι πιο απροσδόκητες που θα μπορούσαμε να δούμε!

Το κυνήγι της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ σε Premier League και La Liga είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που θα περιμέναμε.

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τα ανοιχτά μέτωπα, από αυτό του τίτλου μέχρι εκείνο της παραμονής, να είναι μπόλικα.

Την ίδια ώρα, βλέπουμε και τις τελευταίες προσπάθειες των εκάστοτε γκολτζήδων για την κατάκτηση της κορυφής του πίνακα των σκόρερ.

Και αν οι Εμπαπέ, Κέιν και Μαρτίνες έχουν καθαρίσει τη δουλειά σε Ligue 1, Bundesliga και Serie Α αντίστοιχα, σε Premier League και La Liga τα πράγματα είναι αρκετά πιο μπλεγμένα αλλά και περίεργα, με ονόματα που δεν περίμενε κανείς να ξεχωρίσουν, να σκοράρουν αδιάκοπα!

Στην Αγγλία, θα προσδοκούσε κανείς και φέτος... γλέντι του Χάαλαντ, ωστόσο ο Νορβηγός φορ έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ από τον Μάρτιο και μετά, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την κορυφή με τον... Πάλμερ, με αμφότερους να έχουν από 20 τέρματα!

Ναι, ο λόγος για τον πιτσιρικά που άφησε πέρυσι τη Μάντσεστερ Σίτι του τρεμπλ για να πάει στην παρακμάζουσα Τσέλσι, της οποίας έχει αναδειχθεί ηγέτης!

Ο Χάαλαντ όμως δεν κοντράρεται μονάχα από τον πρώην συμπαίκτη του, καθώς στο -1 βρίσκεται ο Γουότκινς της Άστον Βίλα, που με τη σειρά του έχει ένα γκολ περισσότερο από τον Σολάνκε της Μπόρνμουθ.

Πρέπει να πέσουμε στα 17 τεμάχια για να βρούμε τον Σαλάχ της Λίβερπουλ, μαζί με τον Ίσακ της Νιούκαστλ!

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου