ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Η απάντηση του ΠΑΟΚ μέσω video για την «επίθεση Αλμέιδα σε Γκαγκάτση»

PAOK's video response to the "Almeyda attack on Gagatsi"

Through Toumba's security cameras, PAOK responds to the video that was made public and allegedly refutes the allegation of Gagatsis' attack on Almeyda.

The ping-pong between PAOK and AEK continues, a few days after the derby between them.

PAOK PAOK responds to the "yellow and black" for the leaked video, which showed Matias Almeyda first being pushed by Makis Gagatsis and then followed by his huge outburst that even grabbed a DEAB official by the neck.

With new video now circulating from Toumba's security cameras, the claim appears to be changing as to how the episode began. Because from the opposite camera from the one that leaked the original video, Matias Almeyda can be seen to make the first move to push Makis Gagatsis away and he then pushes him and starts the... mess!

*** Η απάντηση του ΠΑΟΚ μέσω video για την «επίθεση Αλμέιδα σε Γκαγκάτση»

Μέσω των καμερών ασφαλείας της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ απαντά στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και φέρεται να ανατρέπει τον ισχυρισμό για επίθεση του Γκαγκάτση στον Αλμέιδα.

Συνεχίζεται το… πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μερικές ημέρες μετά το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά στους «κιτρινόμαυρους» για το video που διέρρευσε και από το οποίο φαινόταν ο Ματίας Αλμέιδα να δέχεται αρχικά ένα σπρώξιμο από τον Μάκη Γκαγκάτση και μετά να ακολουθεί η τεράστια έκρηξή του που έφτασε να πιάνει έναν αξιωματούχο της ΔΕΑΒ από τον λαιμό.

Με το νέο video που κυκλοφορεί τώρα μέσα από τις κάμερες ασφαλείας της Τούμπας, φαίνεται ο ισχυρισμός να αλλάζει για το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο. Διότι από την απέναντι κάμερα από αυτή που διέρρευσε το αρχικό βίντεο, φαίνεται ο Ματίας Αλμέιδα να κάνει πρώτος κίνηση για να απωθήσει τον Μάκη Γκαγκάτση και αυτός στη συνέχεια να τον σπρώχνει και να ξεκινά το… μπάχαλο!

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου