ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ρεάλ: Οι εκλεκτοί του Αντσελότι για την πρώτη κόντρα με την Μπάγερν

Real: Ancelotti's chosen ones for the first match against Bayern

Carlo Ancelotti has named Real Madrid's starting line-up for their Champions League semi-final first leg against Bayern, with Rodrigo-Vinicius-Bellingham spearheading the Merengues' attack.

Real are counting down to the first battle with Bayern in the semi-finals of the Champions League (30/04, 22:00) and about two hours before kick-off, at the "Allianz Arena" Carlo Ancelotti opened his cards, announcing the initial his eleven.

The Italian coach relied on the classic 4-3-3 formation, with Lunin defending the Merengues goal and the defensive four consisting from right to left of Bathketh, Riediger, Nacho and Mendy.

Valverde, Tswameni and Kroos took center stage, with Bellingham having a free role behind Vinicius and Rodrigo.

Real Madrid XI: Lunin, Bathketh, Riedinger, Nacho, Mendy, Valverde, Tswameni, Kroos, Rodrigo, Bellingham, Vinicius

*** Ρεάλ: Οι εκλεκτοί του Αντσελότι για την πρώτη κόντρα με την Μπάγερν

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωστοποίησε την ενδεκάδα της Ρεάλ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν, με τους Ροντρίγκο-Βινίσιους-Μπέλιγχαμ να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των μερένγκες.

Η Ρεάλ μετράει αντίστροφα για την πρώτη μάχη με την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League (30/04, 22:00) και περίπου δύο ώρες πριν από την σέντρα, στην "Αλιάντς Αρένα" ο Κάρλο Αντσελότι άνοιξε τα χαρτιά του, ανακοινώνοντας την αρχική ενδεκάδα του.

Ο Ιταλός προπονητής εμπιστεύτηκε την κλασική διάταξη 4-3-3, με τον Λούνιν να υπερασπίζεται την εστία των μερένγκες και την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο και Μεντί.

Οι Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Κρόος πήραν θέση στον άξονα, με τον Μπέλιγχαμ να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Λούνιν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος, Ροντρίγκο, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου