ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι της Λαμίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

The organizers of Lamia decided to abstain for the match with PAOK

Lamia's organized fans will not be present today at the stadium for the game between Lamia and PAOK, protesting the management's behavior.

The organizers of Lamia announced their decision to stay away from the field in today's game against PAOK for the Super League playoffs.

As they announced, they are protesting the management's behavior in the game with Panathinaikos, who, as they say, kicked them out of their seats to make tickets available to fans of the greens.

The announcement in detail:

We let 2 days pass for the pulses and tension to drop so as not to say and write something we would later regret.

So on Sunday WE WERE KICKED OUT of our legal seats (paid season tickets) for Panathinaikos fans to sit and of course we are not only talking about the 50-100 of us who are the core of PAS LAMIA fans but also many more who they have tickets at adjacent gates!

This TRAGIC event is responsible for none other than:

GO TO LAMIA who issued so many tickets unchecked and the inexperienced behavior and organization of the Greek police.

As a sign of protest, we announce as organized fans of PAS LAMIA, HOW WILL WE STAY AWAY FROM OUR HOME... we don't even know the exact time period!

We invite all the fans of our team to support our project and stay away from the stadium in the next home games.

APPOINTMENT AT PAPASIOPOULOU FOR THE MATCH AGAINST PAOK and of course at OUR DAILY OPENINGS!

-LAMIA FADOMADES CLUB-

-BLUE CLUB-

PS AS MUCH AS WE LOVED YOU, NO ONE EVER LOVED YOU LAMIA TYRA 3

*** Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι της Λαμίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Δεν θα δώσουν το "παρών" σήμερα στο γήπεδο για το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ οι οργανωμένοι της οπαδοί διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά της διοίκησης.

Την απόφασή τους να απέχουν από το γήπεδο στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Σούπερ Λίγκας έκαναν γνωστή οι οργανωμένοι της Λαμίας.

Όπως ανακοίνωσαν διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά της διοίκησης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που όπως αναφέρουν τους… έδιωξαν από τις θέσεις τους για να διαθέσουν τα εισιτήρια σε οπαδούς των πράσινων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.

Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ παοκ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

-LAMIA FADOMADES CLUB-

-BLUE CLUB-

Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου