ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας

Palmeiras dropped a "bomb" with Felipe Anderson

Palmeiras made a very important transfer boost, announcing its agreement with Felipe Anderson for the coming summer.

The 31-year-old Brazilian winger's contract with Lazio expires on June 30, 2024, with Felipe Anderson rejecting a renewal offer from the Romans.

Juventus were also very interested in the experienced midfielder, who submitted an official offer to Felipe Anderson, however the 31-year-old winger refused the offer of the "Bianconeri".

Thus, Palmeiras emerged victorious in the "battle" to sign Felipe Anderson, with the Brazilian club announcing their agreement with the experienced midfielder who is returning to his homeland.

According to reports in Italy, Felipe Anderson wanted to return to Brazil for family reasons, with Abel Ferreira's side pushing for a major addition to their roster.

Felipe Anderson has been a key cog for Lazio in recent years, with the experienced midfielder making 44 appearances, 5 goals and 7 assists this season.

*** Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η Παλμέιρας, που ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Φελίπε Άντερσον για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 31χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ με την Λάτσιο, λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024, με τον Φελίπε Άντερσον να απαντάει αρνητικά στην πρόταση ανανέωση που του κατατέθηκε από τους Ρωμαίους.

Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρθηκε έντονα και η Γιουβέντους, που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Φελίπε Άντερσον, ωστόσο ο 31χρονος εξτρέμ αρνήθηκε και την προσφορά των «μπιανκονέρι».

Έτσι, η Παλμέιρας βγήκε νικήτρια στην «μάχη» της απόκτησης του Φελίπε Άντερσον, με την βραζιλιάνικη ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που επιστρέφει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, ο Φελίπε Άντερσον, θέλησε να επιστρέψει στην Βραζιλία για οικογενειακούς λόγους, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να προχωράει σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Ο Φελίπε Άντερσον, άλλωστε αποτελεί βασικό γρανάζι της Λάτσιο τα τελευταία χρόνια, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό την φετινή σεζόν να μετράει σε 44 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου