ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο Αλέγκρι δεν φεύγει από τη Γιουβέντους αν δεν αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ!

Allegri will not leave Juventus if he is not compensated with 20 million euros!

Juventus have decided to make a change of manager at the end of the season, but Max Allegri is willing to hold on to his contract.

Juventus have decided to turn the page and put an end to their partnership with Max Allegri. The decision is a given on the part of the "Bianconeri" and the successor is Thiago Motta, who is said to have already agreed to take over the team, leaving the Bologna bench.

For all this to happen, however, a divorce with the Italian technician will have to come out. Because Allegri has one more season under contract with the Old Lady and seems willing to press on.

The experienced coach is not going to resign and only if he and his partners are compensated with the amount stipulated in his contract, then he will leave. Except that Juventus will obviously not want to satisfy Allegri's "wants", which amount to 20 million euros.

A huge amount, which the "Bianconeri" will undoubtedly try to cut to a large extent. Because otherwise, the new season's budget will also be affected...

*** Ο Αλέγκρι δεν φεύγει από τη Γιουβέντους αν δεν αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή στο φινάλε της σεζόν, αλλά ο Μαξ Αλέγκρι είναι διατεθειμένος να πατήσει πάνω στο συμβόλαιό του.

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία της με τον Μαξ Αλέγκρι. Η απόφαση είναι δεδομένη από την πλευρά των «μπιανκονέρι» και ο διάδοχος ακούει στο όνομα του Τιάγκο Μότα, ο οποίος φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει για να αναλάβει την ομάδα, αποχωρώντας από τον πάγκο της Μπολόνια.

Για να συμβούν όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να βγει και διαζύγιο με τον Ιταλό τεχνικό. Διότι ο Αλέγκρι έχει για μία ακόμη σεζόν συμβόλαιο σε ισχύ με τη Γηραιά Κυρία και φαίνεται διατεθειμένος να πατήσει πάνω σε αυτό.

Ο έμπειρος προπονητής δεν πρόκειται να παραιτηθεί και μόνο αν αποζημιωθεί αυτός και οι συνεργάτες του με το ποσό που ορίζει το συμβόλαιό του, τότε θα αποχωρήσει. Μόνο που δεδομένα η Γιουβέντους δεν θα θελήσει να ικανοποιήσει προφανώς τα «θέλω» του Αλέγκρι, τα οποία φτάνουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Τεράστιο ποσό, το οποίο αναμφίβολα θα προσπαθήσουν να ψαλιδίσουν οι «μπιανκονέρι» σε μεγάλο βαθμό. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα επηρεαστεί και το μπάτζετ της νέας σεζόν…

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου