ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ο Τούχελ έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο: "Συγχαρητήρια στην Λεβερκούζεν"

Tuchel has lost all hope for the title: "Congratulations to Leverkusen"

Bayern have now lost all hope of winning the title, with Thomas Tuchel congratulating Dortmund on the title.

Dortmund were beaten 2-0 by Bayern and lost all hopes of the title. The Bavarians are now -13 off the top, where Bayer Leverkusen sit and wait for their crown, after their upset victory over Hoffenheim.

All hope has also been lost for Thomas Tuchel, with the Bayern boss admitting to missing out on the title in his comments to Sky Sports, where he said: "Congratulations to Leverkusen".

Furthermore, he admitted that the title race is over and that it is clear that Xabi Alonso's team will lift the first championship in their history.

"After the game there is nothing left to say," said Tuchel after the defeat by Dortmund. We remind you that the German coach will leave at the end of the season, with the Bavarians looking for a coach.

*** Ο Τούχελ έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο: "Συγχαρητήρια στην Λεβερκούζεν"

Η Μπάγερν έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Τόμας Τούχελ να δίνει στην Ντόρτμουντ συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 2-0 της Μπάγερν και της στέρησε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Οι Βαυαροί είναι πλέον στο -13 από την κορυφή, όπου στρογγυλοκάθεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν και περιμένει την στέψη της, μετά και την νίκη της με ανατροπή επί της Χόφενχαϊμ.

Κάθε ελπίδα έχει χάσει και ο Τόμας Τούχελ, με τον προπονητή της Μπάγερν να παραδέχεται την απώλεια του τίτλου στις δηλώσεις του στο Sky Sports, όπου ανέφερε: "Συγχαρητήρια στην Λεβερκούζεν".

Επιπλέον, παραδέχθηκε πως η κούρσα του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και πως είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

"Μετά το παιχνίδι δεν μένει κάτι να πούμε" δήλωσε ο Τούχελ μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ. Θυμίζουμε πως ο Γερμανός προπονητής θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου