ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας η Ντινάμο!

Rival PAOK: With four in the semifinals of the Croatian Cup, Dinamo!

Dinamo Zagreb prevailed with an emphatic 4-0 win over Gorica and booked their ticket to the semi-finals of the Croatian Cup.

Dinamo Zagreb got the ticket for the semi-finals of the Croatian Cup! Sergej Jakirovic's side easily beat Gorica 4-0 and will face Hajduk, who in turn eliminated Varasdin 5-0.

The opponent of PAOK in the Conference League, was in control of the match and opened the scoring in just the 9th minute with Vidovic. Gorica mainly played on the counter-attacks and could not threaten much. Brodić scored 2-0 for the home team in the 26th minute, a score that remained until the end of the half.

Dinamo entered the second half with the same rhythm, with Kulenovic making it 3-0 from the white bullet in the 56th minute. The two coaches then proceeded to make changes, with the tempo of the game dropping as is logical. In the 83rd, Vrbancic put the icing on the cake and made the final 4-0!

*** Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας η Ντινάμο!

Η Ντινάμο Ζαγκρεμπ επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Γκόριτσα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας.

Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας η Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς επικράτησε εύκολα της Γκόριτσα με 4-0 και θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ, η οποία απέκλεισε με τη σειρά της την Βαράσντιν με 5-0.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, είχε τον έλεγχο του αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Βίντοβιτς. Η Γκόριτσα έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Ο Μπρόντιτς στο 26’ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε η Ντινάμο και στο δεύτερο μέρος, με τον Κουλένοβιτς στο 56’ να κάνει το 3-0 από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει όπως είναι λογικό. Στο 83’ο Βρμπάντσιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου