ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Μπαρτσελόνα: Στην κρίση του Γκριμάου το αν θα παίξει ο Ρούμπιο κόντρα στη Μονακό

Barcelona: In Grimeau's judgment whether Rubio will play against Monaco

Roger Grimeau has not yet decided if Ricky Rubio will play against Monaco for EuroLeague 27.

Ricky Rubio's return to action with the Spanish national team was one of the topics of the past few days. However, his debut with Barcelona in the EuroLeague is unknown if it will happen this weekend.

Barcelona host Monaco on Friday night (1/3 - 21:30), with Roger Grimeau still unsure if he will be used in the clash.

Rubio has been made available, he is training at full speed now with the team and it is up to the coach of the Catalans to participate. The minor problem with overloading his knee may not be able to keep him out.

If in the end his return to Barcelona colors is postponed in terms of the EuroLeague, then the clash with Zaragoza in the Liga Endesa on Sunday will be the match that we will see him again on the floor.

*** Μπαρτσελόνα: Στην κρίση του Γκριμάου το αν θα παίξει ο Ρούμπιο κόντρα στη Μονακό

Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν ο Ρίκι Ρούμπιο θα αγωνιστεί κόντρα στη Μονακό για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στη δράση με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας ήταν ένα από τα θέματα των περασμένων ημερών. Ωστόσο το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα στην EuroLeague είναι άγνωστο αν θα συμβεί αυτήν την αγωνιστική.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μονακό το βράδυ της Παρασκευής (1/3 - 21:30), με τον Ρότζερ Γκριμάου ωστόσο να μη γνωρίζει ακόμα αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Ο Ρούμπιο έχει τεθεί στη διάθεσή του, προπονείται σε φουλ ρυθμούς πλέον με την ομάδα και είναι στο χέρι του κόουτς των Καταλανών η συμμετοχή του. Το μικροπρόβλημα με την υπερφόρτωση στο γόνατό του δεν μπορεί να σταθεί ικανό να τον κρατήσει εκτός.

Αν εν τέλει η επιστροφή του στα χρώματα της Μπαρτσελόνα αναβληθεί όσον αφορά την EuroLeague, τότε η αναμέτρηση με τη Σαραγόσα στη Liga Endesa την Κυριακή θα αποτελέσει το ματς που θα τον ξαναδούμε στα παρκέ.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου