ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Χάμες – Έτοιμοι Μπιέλ, Εμβιλά

Olympiacos: James "runs" for Panathinaikos - Biel, Embila are ready

James Rodríguez misses Olympiakos' matches with Aris and PAOK.

James Rodríguez returned from Asia with an injury problem. The Colombian ace will miss Olympiakos' games with Aris and PAOK, while he will try to catch the derby with Panathinaikos at Leoforos on 9/2.

From there, Mitchell had Biel and Embila, who trained normally today, and the Spanish coach will decide if and how much he will use them in Sunday's game against Aris.

There are no other problems, from the internationals who recently arrived in Rentis, with the coach of Olympiakos judging their readiness.

*** Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Χάμες – Έτοιμοι Μπιέλ, Εμβιλά

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν προλαβαίνει τα ματς του Ολυμπιακού με Άρη και ΠΑΟΚ.

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από την Ασία ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανος άσος δεν θα προλάβει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ενώ θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 9/2.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Μίτσελ τέθηκαν οι Μπιέλ και Εμβιλά, που προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και ο Ισπανός τεχνικός θα αποφασίσει εάν και πόσο θα τους  χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, από τους διεθνείς που έφτασαν τελευταία στο Ρέντη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να κρίνει την ετοιμότητά τους.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου