ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Άρης: Περιμένοντας τους διεθνείς ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ

Aris: While waiting for the internationals, he started the preparations for PAS

With Herman Burgos waiting for the return of the internationals, Aris' preparation for Sunday's game with PAS at "Kleanthis Vikelidis" for the 3rd game of the Super League 1 playoffs is gradually entering the final stretch.

As of today, the return of the internationals is expected with Brabets returning to Thessaloniki at night, after another participation with the Czech National Team, while tomorrow, as everything shows, Daniel Sudgren will return.

At the last moment, Kamara will come, who due to the distance from Mauritania will be late to return to Thessaloniki with his arrival being counted for Friday night.

Herman Burgos after his players return will find out their condition and then will decide whether to include them in his plans for the game with the Epirotes.

*** Άρης: Περιμένοντας τους διεθνείς ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ

Με τον Χερμάν Μπούργος να περιμένει την επιστροφή των διεθνών, μπαίνει σε τελική ευθεία σταδιακά η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 1.

Από σήμερα αναμένεται η επιστροφή των διεθνών με τον Μπράμπετς να επιστρέφει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, μετά από ακόμη μια συμμετοχή με την Εθνική Τσεχίας, ενώ αύριο όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Την τελευταία στιγμή θα έρθει ο Καμαρά, ο οποίος λόγω της απόστασης από την Μαυριτανία θα καθυστερήσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την άφιξή του να υπολογίζεται για την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Χερμάν Μπούργος αφού επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του θα διαπιστώσει την κατάστασή τους και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου