ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τέλος ο Κρμέντσικ για τον ΠΑΟΚ – Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα

Finally, Krmencik for PAOK - This will be his new team

Mikael Kremdzic seems to be continuing his career in the Czech Republic, as he is very close to an agreement in Slavia Prague.

Mikael Krmencic will not continue at PAOK, with the Northern Biceps already looking for a striker in order to support Karol Sfinderski. The Thessalonians are a breath away from the acquisition of Nelson Oliveira who played for AEK last year, while they are looking at other cases, such as Sporar and Prijovic.

This means that Krmencik is not going to stay with a new loan, or with a transfer to PAOK. The Czech forward, who is in the Euro with his national team, had clarified that his wish is not to continue his career in Bruges and to return to his homeland and for this reason he had started contacts with the two big teams in Prague. , Sparta and Slavia.

"To be honest, I do not want to go back to Bruges. My family and I have decided to return to the Czech Republic. "Indeed, I am in contact with Sparta and Slavia, but the demands of Bruges are high", he said before the match between the Czech Republic and Scotland.

As everything shows, Krmencic will return home after the Euro, as Bruges and Slavia have found everything in the transfer and all that remains is the player's consent, which is a matter of time to be done.

*** Τέλος ο Κρμέντσικ για τον ΠΑΟΚ – Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεχία, αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία στη Σλάβια Πράγας.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά να ψάχνει ήδη για επιθετικό προκειμένου να πλαισιώσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Οι Θεσσαλονικείς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως του Σπόραρ αλλά και του Πρίγιοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κρμέντσικ δεν πρόκειται να μείνει με νέο δανεισμό, ή με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος φορ μάλιστα που είναι στο Euro με την εθνική του ομάδα, είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Μπριζ και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του και για τον λόγο αυτό είχε ξεκινήσει επαφές με τις δύο μεγάλες ομάδες της Πράγας, την Σπάρτα και την Σλάβια.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να επιστρέψω στο Μπριζ. Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε αποφασίσει να γυρίσουμε στην Τσεχία. Πράγματι είμαι σε επαφές με την Σπάρτα και την Σλάβια αλλά οι απαιτήσεις της Μπριζ είναι υψηλές», δήλωνε ο ίδιος πριν τον αγώνα της Τσεχίας με την Σκωτία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Κρμέντσικ θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το Euro, καθώς η Μπριζ και η Σλάβια τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση του παίκτη, κάτι που είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου