ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ανανέωσε με την Σαντορίνη ο Πολύζος

Polyzos renewed with Santorini

The administration of Santorini announced the renewal of the contract of Stefanos Polyzos.

Stefanos Polyzos will be in the squad of Santorini in the new season, which will find him for the first time in its history in Super League 2, and in the new year.

The experienced midfielder came to an agreement with the administration of the islanders, for the expansion of their cooperation, with the leaders of the Cycladic club to formally announce his stay in the team and the new season.

After this development, Polyzos becomes the second player to renew his contract with the Santorini team after Sakis Kanoulas.

The announcement in detail:

"PAE AS SANTORINIS 2020 announces the renewal of its cooperation with Stefanos Polyzos, who after a successful football year agreed to continue playing with the colors of our team !!"

*** Ανανέωσε με την Σαντορίνη ο Πολύζος

Την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Πολύζου ανακοίνωσε η διοίκηση της Σαντορίνης.

Στο δυναμικό της Σαντορίνης και την νέας αγωνιστική περίοδο, η οποία θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League 2 θα βρίσκεται και την νέα χρονιά ο Στέφανος Πολύζος.

Ο έμπειρος μέσος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των νησιωτών, για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τους ιθύνοντες του κυκλαδίτικου συλλόγου να ανακοινώνουν και τυπικά την παραμονή του στην ομάδα και την νέα σεζόν.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Πολύζος γίνεται ο δεύτερος παίκτης, που ανανεώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαντορίνης έπειτα από τον Σάκη Κανούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Πολύζο, ο οποίος έπειτα από μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά συμφώνησε ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας!!»

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου