ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

«Ψάχνεται» για Κεσί η Ίντερ

Inter are "looking" for Casey

After the acquisition of Hakan χάalhanoλουlu, Inter is moving to acquire another player from Milan, this time Frank Casey.

Inter is looking for players to strengthen its roster for the new season.

The "nerazzurri", after the acquisition of Hakan Tsalhanoglou, are moving to acquire another ace of Milan.

The reason for Frank Casey. The Ivorian midfielder has in his hands proposals from England and Inter, after this season in which he had excellent performances. As a result, he is reluctant to sign the new two-year contract offered to him by the "Rossoneri".

The ace from Cκτήte d'Ivoire has a contract with Milan, until the summer of 2022, with the team's coach Stefano Pioli having suggested his stay in the team's potential and the extension of his contract until 2024.

At this point it is worth mentioning that Casey, who was initially acquired on loan from Atalanta, while from 2019 onwards with a regular transfer from the "red and blacks", is considering both the proposal of Milan and that of Inter.

*** «Ψάχνεται» για Κεσί η Ίντερ

Μετά την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου, η Ίντερ κινείται και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από την Μίλαν αυτή τη φορά του Φρανκ Κεσί.

Σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της, για την νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται η Ίντερ.

Οι «νερατζούρι», μετά την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα άσου της Μίλαν.

Ο λόγος για τον Φρανκ Κεσί. Ο Ιβοριανός μεσοαμυντικός έχει στα χέρια του προτάσεις από την Αγγλία και την Ίντερ, έπειτα από την φετινή σεζόν στην οποία και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια, ο ίδιος να διστάζει να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του έχουν προτείνει οι «ροσονέρι».

Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμβόλαιο με την Μίλαν, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον τεχνικό της ομάδας Στέφανο Πιόλι να έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο δυναμικό της ομάδας και την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Κεσί που αποκτήθηκε αρχικά ως δανεικός από την Αταλάντα, ενώ από το 2019 και μετά με κανονική μεταγραφή από τους «κοκκινόμαυρους» σκέφτεται τόσο την πρόταση της Μίλαν, όσο και αυτή της Ίντερ. 

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου