ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Λίβερπουλ: Η ώρα του Γιούργκεν Κλοπ... ξανά

Liverpool: Jürgen Klopp's time ... again

Fambino's injury in the 30th minute of the match against Midtjylland was another shock for Liverpool, which is suffering from injuries.

Jürgen Klopp now has just one available and healthy central defender for the next games and former Reds player Adam Lallana believes it is an ideal time for people to remember the value of Jürgen Klopp.

"He never uses excuses and he will tell everyone that it is a problem that all teams have. He will face the challenge. He will start training and bring down a team that will beat West Ham. It will be a test, a test that will "He loves it as much as the players who come together to help each other. He'm used to being an underdog and he likes it. It 's something he has inside and he'll be ready for battle."

Fambino filled the gap left in the defense left by the injury of Virgil Van Djik, while earlier Joel Matip had also lost due to injury.

Tsimikas, Oxlade-Chamberlain and Nabi Keita are also out, while Thiago Alcantara is still not completely well.

Until the break due to the national teams, the English champions have to play with West Ham at home, Atalanta for the Champions League away and Manchester City also away.

It is not the easiest program and in fact against teams that are a given that will trouble the defense of the reds.

In a strange season where the games do not end and it is every three days the losses cost and Klopp knows it well.

The seven goals from Aston Villa, the draw with Everton, the difficult victories with Ajax and Midtjylland in the Champions League show that the reds are not good, the absences do not help and the opponents do not seem to be as scared as the red ones in previous years. .

Add all five goals in thirty-two games in 2020 by Roberto Firmino who is prolonged deformed and the problem is big.

Jürgen Klopp does not have the opportunity to rest players. With Midtjylland, Mane, Salah and Firmino had to enter the field to lock the victory against the Danes.

The challenge is great for the German coach who within a year sees to have in his hands a team with many problems, without alternatives and that strangely no one seems to be afraid of it and let him win the championship for the first time in thirty years .

If anyone loves a challenge, it's the German manager ... like in Mainz ... like in Dortmund ... like when he first took over Liverpool ...

It is another opportunity to prove who he is ... again.

*** Λίβερπουλ: Η ώρα του Γιούργκεν Κλοπ... ξανά

Ο τραυματισμός του Φαμπίνιο στο τριακοστό λεπτό του αγώνα με την Μίντιλαντ ήταν ένα ακόμη σοκ για την ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς Λίβερπουλ. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πλέον μόλις έναν διαθέσιμο και υγιή κεντρικό αμυντικό για τα επόμενα παιχνίδια και ο πρώην παίκτης των κόκκινων, Άνταμ Λαλάνα θεωρεί ότι είναι ιδανική στιγμή για να θυμηθεί ο κόσμος την αξία του Γιούργκεν Κλοπ.

"Δεν χρησιμοποιεί ποτέ δικαιολογίες και θα πει σε όλους ότι είναι ένα πρόβλημα που έχουν όλες οι ομάδες. Θα αντιμετωπίσει την πρόκληση. Θα αρχίσουν οι προπονήσεις και θα κατεβάσει μια ομάδα που θα νικήσει την Γουέστ Χαμ. Θα είναι ένα τεστ, ένα τεστ που θα το λατρέψει όπως και οι παίκτες που θα ενωθούν για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Έχει συνηθίσει να είναι το αουτσάιντερ και του αρέσει. Είναι κάτι που το έχει μέσα του και θα είναι έτοιμος για την μάχη".

Ο Φαμπίνιο κάλυπτε το κενό στην άμυνα που άφησε ο τραυματισμός του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ ενώ νωρίτερα είχε χαθεί λόγω τραυματισμού και ο Ζοέλ Ματίπ.

Εκτός είναι ακόμη ο Τσιμίκας, ο Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν και ο Ναμπί Κεϊτά ενώ ακόμη ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν είναι απολύτως καλά.

Μέχρι την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει να παίξει με την Γουέστ Χαμ εντός έδρας, την Αταλάντα για το Champions League εκτός και την Μάντσεστερ Σίτι επίσης εκτός έδρας. 

Δεν είναι και το πιο εύκολο πρόγραμμα και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που είναι δεδομένο ότι θα προβληματίσουν την άμυνα των κόκκινων. 

Σε μια περίεργη σεζόν όπου τα παιχνίδια δεν τελειώνουν και είναι κάθε τρεις ημέρες οι απώλειες στοιχίζουν και ο Κλοπ το γνωρίζει καλά. 

Τα επτά γκολ από την Άστον Βίλα, η ισοπαλία με την Έβερτον, οι δύσκολες νίκες με Άγιαξ και Μίντιλαντ στο Champions League δείχνουν ότι οι κόκκινοι δεν είναι καλά, οι απουσίες δεν βοηθούν ενώ και οι αντίπαλοι δεν μοιάζουν να φοβούνται όσο τις προηγούμενες χρονιές τους κόκκινους. 

Προσθέστε και τα μόλις πέντε γκολ σε τριάντα-δύο αγώνες μέσα στο 2020 από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος είναι παρατατεμένα ντεφορμέ και το πρόβλημα είναι μεγάλο. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει το περιθώριο να ξεκουράσει παίκτες. Με την Μίντιλαντ για να κλειδώσει την νίκη απέναντι στους Δανούς έπρεπε να μπουν στο γήπεδο ο Μανέ, ο Σαλάχ και ο Φιρμίνο.

Η πρόκληση είναι μεγάλη για τον Γερμανό προπονητή ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο βλέπει να έχει στα χέρια του μια ομάδα με πολλά προβλήματα, χωρίς εναλλακτικές λύσεις και που περιέργως δεν μοιάζει να την φοβάται κανείς και ας κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια. 

Αν κάποιος λατρεύει μια πρόκληση είναι ο Γερμανός μάνατζερ... όπως στην Μάιντς... όπως στην Ντόρτμουντ... όπως όταν ανέλαβε πρώτη φορά την Λίβερπουλ...

Είναι μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι... ξανά.

Πηγή: Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου