ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η τάπα του ΛεΜπρον Τζέιμς στον Ιγκουοντάλα είναι η κορυφαία της δεκαετίας


LeBron James plug in Iguodala is top of the decade

LeBron James' cap on Andre Iguodala, the phase that changed the history of the 2016 Finals, is at the top of the list of the best blocks of the decade in the NBA.
Inside, too, is Giannis Antetokounbo.

LeBron James's stint with Andre Iguodala in Game 7 of the 2016 Finals will be commemorated for years as the phase that changed the history of those games and helped Cleveland celebrate its Golden State title. The "King's" sprint and the impressive way he said "no" to the Warriors' forwards made the difference and - inevitably - brought this phase to the top of the decade list.

LeBron James enjoys the relative first, while John Antetokounbos is the one who starts the countdown (from No. 60).

Shortly before the 2019 finale, enjoy the sixty (60) most impressive NBA caps of the decade:

*** Η τάπα του ΛεΜπρον Τζέιμς στον Ιγκουοντάλα είναι η κορυφαία της δεκαετίας

Η τάπα του ΛεΜπρον Τζέιμς στον Αντρέ Ιγκουοντάλα, η φάση που άλλαξε την ιστορία των τελικών του 2016, είναι στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα μπλοκ της δεκαετίας στο ΝΒΑ. Μέσα κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ητάπα του ΛεΜπρον Τζέιμς στον Αντρέ Ιγκουοντάλα στο Game 7 των Τελικών του 2016 θα μνημονεύεται για χρόνια, ως η φάση που άλλαξε την ιστορία εκείνων των αγώνων και βοήθησε το Κλίβελαντ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στο Γκόλντεν Στέιτ. Το σπριντ που έκανε ο "Βασιλιάς" κι ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο είπε "όχι" στον φόργουορντ των "Πολεμιστών" έκαναν τη διαφορά και -αναπόφευκτα- έφεραν τη συγκεκριμένη φάση στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες τάπες της δεκαετίας.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς απολαμβάνει την σχετική πρωτιά, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτός που ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση (από το Νο60).

Λίγο πριν το φινάλε του 2019, απολαύστε τις εξήντα (60) πιο εντυπωσιακές τάπες της δεκαετίας στο ΝΒΑ:

Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου