ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η Μπεσίκτας θέλει τον Μπαλοτέλι


Besiktas wants Balotelli

Besiktas wants to own Mario Balotelli and offer him 1,200,000 euros by the end of the season in order to leave Brescia and move to Istanbul.


Mario Balotelli has Brescia on target. According to a report on the website of "Fanatik", the 29-year-old Italian striker Brescia is in contact with the Turkish team to move to Istanbul.

This year's numbers are nothing special, scoring four goals in 12 league appearances, with his team 18th after 17 games, with a 14-point harvest.

The report says that the player's representatives have met with Besiktas, with the Turkish team offering € 1,200,000 to Balotelli as the season finale.
*** Η Μπεσίκτας θέλει τον Μπαλοτέλι

Η Μπεσίκτας θέλει να κάνει δικό της τον Μάριο Μπαλοτέλι και του προσφέρει 1.200.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να αφήσει τη Μπρέσια και να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Τον Μάριο Μπαλοτέλι έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπρέσια. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδα της "Fanatik", ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός της Μπρέσια βρίσκεται σε επαφές με την τουρκική ομάδα για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αριθμοί του φέτος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μετρώντας τέσσερα γκολ σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 18η θέση έπειτα από 17 αγωνιστικές, με συγκομιδή 14 βαθμών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν συναντηθεί με εκείνους της Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να προσφέρει 1.200.000 ευρώ στον Μπαλοτέλι ως το φινάλε της σεζόν.
Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου